Haberler

Balotelli Boş Kaleye Topu Atamadı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'de Liverpool'un Queens Park Rangers'ı 3-2 mağlup ettiği maçta Balotelli bomboş kaleye topu auta attı.

İngiltere Premier Lig'de son 7 dakikada toplam 4 golün atıldığı karşılaşmada Kırmızılar deplasmanda Queens Park Rangers'ı 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımda Richard Dunne ve Steven Caulker topu kendi ağlarına gönderdi. Balotelli ise altıpastan bomboş kaleye topu auta gönderdi.

İMKANSIZI BAŞARDI

Karşılaşmanın 61.dakikasında Mario Balotelli, inanılmaz bir gol kaçırdı. Liverpool'un sağ kanattan gelişen atağında kaleciden dönen topu önünde bulan Balotelli, bomboş kaleye topu auta göndererek imkansızı başardı.

SUAREZ GİTTİ, BALOTELLI GELDİ

Sezon başında Barcelona'ya 88 milyon avro bonservis ücretiyle transfer olan Uruguaylı yıldızın yerini doldurmak için birçok ismi kadrosuna katan Merseyside ekibi, transfer penceresini son olarak Milan'dan 20 milyon avroluk bedelle aldıkları Balotelli ile kapamıştı.

YERDEN YERE VURULDU

QPR'ı uzatma dakikalarında nefes kesen dakikalara tanık olunan maçta 3-2'lik skorla yenen L'pool'da Balotelli'nin altıpastan kaçırdığı bir gol büyük eleştiri aldı.

HOCASI, BALOTELLI'Yİ SAVUNDU

Yıldız oyuncuyu savunan Rodgers, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "Bence bir sıkıntı yok. Benim için önemli olan çalışkanlıktır. Gerçekten kendini takıma adıyor. Bugünler geçecek." dedi.

"SUAREZ'İN YERİNE ALINMADI"

Balotelli'nin Suarez'in yerine alındığı haberleriyle ilgili ise, "Direkt Luis (Suarez)'in yerine alınmadı. Daha önce de dedim. Luis'in boşluğu doldurulamaz. O gerçekten dünya çapında bir yıldız. Mario'dan istenen bu değil. O da müthiş bir yetenek. Onunla çalışmaktan zevk alıyorum. Luis'ten çok farklı bir oyuncu. Zamanla kendini bulacaktır." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mario Balotelli Luis Suarez Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (2)

tanımadınmı benim ben avni:

uzun zamandır niye , niye, niye böyle bu çocuk diyodum. Balotelli beni uyandırdı. demekki isimleri B harfi ile başlayan futbolcularda bu problem var. BALOTELLİ-BURAK mesela. eskiden H harfindede problem vardı. şimdi H harfliler futbola başlatılmıyor. tamam B ler içinde uygulanmalı

1
2
yanıtYanıtla
UKKUS;:

AYAĞI SÜRÇMÜŞ (!)

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title