Haberler

Balon Yutan 8 Aylık Sena Nur Öldü

Güncelleme:

İzmir'de balon yutan 8 aylık Sena Nur Uslu, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çocuklarının ölüm haberini alan anne ve baba sinir krizi geçirdi.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, evde oynadığı sırada balon yutan 8 aylık Sena Nur Uslu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Peker Mahallesi 5092 Sokak'taki evde meydana geldi. Semiye Uslu, bebeği Sena Nur'un, evde balonlarla oynadığı sırada nefes alamadığını görünce, birini yutmuş olabileceğinden şüphelenerek komşularından yardım istedi.

BALON ÇIKARILDI AMA...

Sena Nur bebek, komşuların yardımıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Sena Nur'un solunum yoluna kaçan balon çıkarıldı. Ancak Sena Nur, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ANNE VE BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sena Nur'un cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kızları Sena Nur'un öldüğünü öğrenen anne Semiye Uslu ve baba Abbas Uslu hastanede sinir krizi geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

karabağlar izmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (29)

GülMobil-IOS:

Allahim sabir versin. Lütfen baskada bisey yazmayin. Komse istemez ama bazen insan hayatinda oluyor hatalar helede evladinizin ölumune sebep oluyorsaniz zaten o anneninde hayati bitiyor. Sabirlar dilIorum ....

59
1
yanıtYanıtla
terbiyesiz:

Allah (cc) sabır versin.

46
2
yanıtYanıtla
dilamobilWeb@haberler.com:

Allah o anneye babaya sabır versin :

37
1
yanıtYanıtla
ÇanakkalemobilWeb@haberler.com:

Rabbim sabır versin..Çok zor çocuklarımızı herşeyden sakınıyoruz..Allahım acılarını göstermesin..Bir anne olarak onsuz asla nefes alamam..

36
0
yanıtYanıtla
112mobilWeb@haberler.com:

Bir ilk yardimci olarak gerekli mudahale yapilsa o bebek yasardi heimlich manevrasiyla balon cikartilabilirdi ise yaramasaydi suni tenefus cift parmakla kalp masajiyla 112 gelene kadar hayatta tutulabilirdi Allah rahmet eylesin buyuk aci anne babasina sabirlar dilerim.

27
7
yanıtYanıtla
SİYASET:

ALLAH SABIR VERSİN

28
0
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Allah sabır versin ama anneler dikkat cocuklar sizlere emanet

25
1
yanıtYanıtla
DEMET:

YA toplum olarak bukadarmı insanlıgınızı unuttunz burada anneye ve babaya ALLAH SABIR VERSİN DİYENLERE ve bu yoruma eksi basanlara rabbim sizi islah etsinya ne bu kin ne bu düşmanlık ne bu nefret bi ALLAHIN SABIR VERSİNE BİLE EKSİYE BASILIYORSA VAY MEMLEKETİMİN HALİNE

25
0
yanıtYanıtla
YKaan:

Allahım sen sabır ver ne kadar acı !!!

24
1
yanıtYanıtla
ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN. BİR BABA:

ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN. BİR BABA OLARAK ACINIZI PAYLAŞIYORUM

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title