Haberler

Ballıca Mağarası'nda Rekreasyon Yapılacak

Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında Tokat Ballıca Mağarası Tabiat Parkı'nda rekreasyon projesi yapılması için protokol imzalandı.

Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında Tokat Ballıca Mağarası Tabiat Parkı'nda rekreasyon projesi yapılması için protokol imzalandı.Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü ile Tokat'ın Pazar ilçe Kaymakamlığı tarafından Ballıca Mağarası Tabiat Parkı'nda rekreasyon yapılması için OKA'ya proje sunuldu.Projenin kabul edilmesi üzerine Orman Su İşleri 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer ile OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen protokol sözleşmesini imzaladı.Kılınçer, AA muhabirine, proje kapsamında Ballıca Mağarası Tabiat Parkı'na idare tanıtım merkezi ve hediyelik eşya satış yerleri yapılacağını söyledi.Pazar Kaymakamlığının da destek sağlayacağını ifade eden Kılınçer, proje tamamlandığında tabiat parkına gelen vatandaşların ihtiyaçlarının büyük oranda karşılanacağını ve bu çalışmanın bölge turizmine de katkı sunacağını aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Karadeniz Ballıca Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title