Haberler

"Biz Çalışanı Cezalandırmayacağız"

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız, "Emeklilerin çalışanlarından ücret kesilmeyecek. Biz çalışanı cezalandırmayacağız. Bilakis çalışanın yanında ve destek olacağız. Bunların ayrıntıları Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinde açık olarak ifade ediliyor." dedi.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Salihli'yi ziyaret etti. Yoğun ilgi ile karşılanan Balkız, Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Salihli'nin 60 yıllık rüyası olan Gediz Nehri ve Alaşehir Çayı köprülerinin açılışına ardından da Sebahattin Gülsoy parkının açılışına katıldı.

MHP Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız Salihli'de çeşitli temaslarda bulunarak açılışlara katıldı. Balkız daha sonra MHP'ye yeni katılan 100 kişiye rozet takma törenine katılarak ziyaretlerine devam etti. MHP'ye katılan 100 yeni partili için düzenlenen törene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP Manisa Milletvekili adayları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Salihli MHP İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ ve il- ilçe yöneticileri katıldı. MHP'ye katılanlar arasında iki dönem AK Parti belediye meclis üyeliği yapan Salihli Ziraat Odası Başkanı Necati Aktürk, DP eski İlçe başkanı İlter Yüksel, mahalle muhtarları, emekli öğretmenler ve vatandaşlar yer aldı.

Balkız, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf tarafından ilgi ile karşılanan Balkız esnafı dinleyerek soruları cevaplandırdı.

Esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmasında adaleti tesis etmek gerektiğini ifade eden Balkız;

"Esnafımızın, işçimizin, çiftçimizin ve diğer meslek gruplarının hali bizce malum. Bunlar arasında adaletli eşit bir dağılım ile toplumun refahını sağlayacak uygulamalarımız var.

Bizim iktidarımızda yeni işyeri açan esnafa 5 yıl süre ile vergi ve prim avantajı sağlayacağız. Bayan girişimcilerimize yüzde 50'si hibe olmak üzere finans desteği sağlayacağız. Vatandaşımızın aldığı sosyal yardımlar kesilmeden devam edecek. Muhtaç ailelere Hilal Kart uygulamamız olacak. Asgari ücret ve emekli aylıklarını artması, verilen desteklerde alım gücü artması nedeniyle de pazara ve esnafa olumlu yönde yansıyacaktır. Emeklilerin çalışanlarından ücret kesilmeyecek. Biz çalışanı cezalandırmayacağız. Bilakis çalışanın yanında ve destek olacağız. Bunların ayrıntıları Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinde açık olarak ifade ediliyor. Bu desteklerimiz sizler için. Bizler de iktidar için sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin yaptığı atılımı gördüklerini ifade eden esnaf ise, "Sıkıntılarımıza çözüm olacağınıza inanıyoruz, bu nedenle sizlerle beraberiz. 7 Haziran'da bizler üzerimize düşeni yapacağız" diyerek Balkız'a destek verdiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Zeynel Balkız Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title