Haberler

Balıklıova'ya Hayat Veren Yatırım

Güncelleme:

Urla Belediyesi, Balıklıova Köyünde yapmayı planladığı rekreayon çalışmalarına başladı. 17 dönüm alanda yapılacak olan rekreasyon alanı Balıklıova halkının hizmetine sunulacak.

Yapısal ve sert zemin uygulamalarının başladığı proje kapsamında 220 metre uzunluğundaki sahil bandı da yeniden düzenlenecek. Masmavi ve tertemiz suyu ile tatilcilerin gözde mekânlarından biri olan Balıklıova plajı yeni düzenlemelerinin ardından cazibesini daha da arttıracak.

Proje kapsamında 7'den 70'e herkesi memnun edecek hizmetler yer alıyor. Oluşturulacak çocuk oyun alanlarında çocuklar oyun oynarken bir yandan da anneler fitness aletlerinde spor yapabilecekler. Köyün üretici kadınları için yapılacak kadın üretici pazarı, kadınların ev ekonomilerine can suyu katacak olmasının yanı sıra köyün sosyal hayatını da canlandırmış olacak.

AMFİ TİYATRO DA OLACAK

Proje içerisinde bir de amfi tiyatro yer alıyor. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünden gelen uzmanların danışmanlığında yerinin ve yönünün belirlendiği tiyatro, Türkiye'de 5 köy tiyatrosundan biri olan Balıklıova Köy Tiyatrosu için hem çalışma alanı olacak hem de Urla dışından gelecek tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapacak.
Yürüyüş ve bisiklet yollarının yapılacağı proje kapsamında futbol sahası ve plaj voleybol alanı, kafeterya, oturma alanları, açık otopark da yer alacak. Hem Urlalılara hem de ilçeye gelecek konuklara alternatif yaşam alanı olacak proje için heyecanlı olduklarını belirten Başkan Sibel Uyar, "kamusal alanda oluşturdukları rekreasyon alanından tüm vatandaşların yararlanmasını arzu ediyoruz. Bizim görevimiz halka hizmet. Daha kaliteli bir yaşam sunmaya gayret ediyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı bizim için çok önemli" sözlerini dile getirdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Urla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title