Haberler

Balıkesirsporlu Erhan 6'ncı Ölüm Yıldönümünde Anıldı

BALIKESİRSPOR'da futbol oynarken, 15 Mart 2011 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Erhan Kayar, 6'ncı ölüm yıldönümünde lokma hayrı ve dualarla anıldı.

BALIKESİRSPOR'da futbol oynarken, 15 Mart 2011 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Erhan Kayar, 6'ncı ölüm yıldönümünde lokma hayrı ve dualarla anıldı.

Vasıf Çınar Caddesi'nde bulunan Balıkesirspor Store mağazasının önünde gerçekleştirilen lokma hayrına Başkan Feyyaz Çiftçi, Teknik Direktör Can Cangök, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Sivasspor maçında attığı gol sonrası Nusret'in tuzlama hareketini yaptığı için sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Bekamenga, Foxi Kethevoama ile lokma pişirip, arkadaşlarına ikram etti. Kamerunlu golcünün lokma pişirirken, hayli neşeli olduğu gözlendi. Basın mensupları Bekamenga'dan tuzlama hareketi yapmasını isterken, Başkan Çiftçi'den, "Konuyu uzatmak doğru değil" diyerek futbolcusuna engel oldu.

Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay ise, "Hakem Süleyman Abay, Bekamenga'ya  tuzlama hareketi yaptığı için değil, gol sonrası tribünlere forma numarasını gösterdiği ve seyircileri tahrik ettği iddiasıyla kart gösterdiğini söylemiş. Futbolcular gol sonrası sevinemeyecek mi?" sözleriyle Abay'a tepki gösterdi.  Bu arada Sivasspor maçında omzu çıktığı için ilk yarı bitiminde eldivenleri Vukovic'e devreden kaleci Atilla da etkinliğe katıldı. Dün çekilen MR'ında omzunda yırtık saptanmayan tecrübeli file bekçisi Mersin İdmanyurdu maçında oynamak istediğini söyledi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Süleyman Abay Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title