Haberler

Balıkesirspor Yeniden Umutlandı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Eskişehirspor galibiyetiyle ligde kalma umutları yeşeren Balıkesirspor'da, kalan 9 maçta alınacak puanların hesapları yapılıyor.

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor galibiyetiyle ligde kalma umutları yeşeren Balıkesirspor'da, kalan 9 maçta alınacak puanların hesapları yapılıyor.

Bu sezon ilk galibiyetini 3. haftada Galatasaray'a karşı alan Balıkesirspor, bu müsabakadan sonra 11 maç kazanamadı.

Ligin 14. haftasında ikinci galibiyetine Kasımpaşa karşısında ulaşan kırmızı-beyazlılar, bir hafta sonra deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenince geleceğe yönelik umutlar yükseldi.

Üste üste alınan iki galibiyetle ligde kalma umutları artan Balıkesirspor, daha sonra sezonun ilk yarısındaki gibi uzun bir ara galibiyete hasret kaldı. Kırmızı-beyazlılar, 15. haftadaki Kardemir Karabükspor maçından 10 hafta sonra Eskişehirspor karşısında kazanabildi.

"Umutlar tükendi" derken Eskişehirspor galibiyetiyle yeniden umutlanan Balıkesir ekibi, tüm hesapları yeniden yapmaya başladı.

21 haftadır demir attığı ligin dibinden kurtulamayan Balıkesirspor, sahasında da 5 maç sonra kazanırken, Eskişehirspor galibiyetiyle hayat buldu.

Lige adeta yeniden başlayan Balıkesirspor, kalan 9 maçtan 5'ini sahasında yapacak. Sahasındaki Mersin İdmanyurdu, SAİ Kayseri Erciyesspor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor maçlarından 15 puan toplamayı hedefleyen kırmızı-beyazlılar, deplasmandaki Medicana Sivasspor, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor'dan puan ya da puanlar çıkararak, ligde kalmanın planlarını yapıyor.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, halen ligin sürdüğünü ve yapılacak 9 maçın bulunduğunu belirterek, umutlarının devam ettiğini, bundan sonraki mücadelenin daha zorlu olacağını söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehirspor Balıkesirspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title