Haberler

Balıkesirspor Yeni Sahaya Kavuşuyor

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde antrenman sahası konusunda uzun süredir sıkıntı yaşayan Balıkesirspor, kulüp tesislerinde yapılan yeni çim sahaya aralık ayında kavuşacak.

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde antrenman sahası konusunda uzun süredir sıkıntı yaşayan Balıkesirspor, kulüp tesislerinde yapılan yeni çim sahaya aralık ayında kavuşacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla yapılan sahada yöneticilerle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Feyyaz Çiftçi, "Kullanılan saha yetersiz geliyor, özellikle kış şartlarında sıkıntı yaşanıyordu. Yeni sahanın devreye girmesiyle artık bu sorunları yaşamayacağız. Mevcut antrenman sahasını da, yeni sahanın kullanılmaya başlanması ile birlikte yenileyeceğiz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne ait sahanın çimlendirmesini Büyükşehir'in yaptığını belirten Başkan Çiftçi, "Önümüzde sadece çimlerin köklenmesi, silindir çalışmaları gibi işlemler kaldı. Bu işlemlerin bitmesiyle birlikte saha bize teslim edilecek. Aralık ayında burada çalışmaya başlarız" diye konuştu.

Tesisteki futbolcu odalarının da yenilendiğini dile getiren Başkan Çiftçi, "Yenilenme çalışmalarında bize sponsor olan Ali Altıntaş, Erdem Yatakları, Bekkiler Ticaret, Atak Yapı, Nusret Tekeli, Güçlü Elektrik ve Yetimoğlı Isı'ya teşekkür ediyoruz. Kulübümüze önemli katkı sağladılar" dedi.

PİYANGOYA 15 TEMMUZ RÖTARI

Balıkesirspor yönetiminin, kulübün 50 kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gelir elde etmek için planladığı piyango çekilişinin 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi nedeniyle geciktiği açıklandı. Basın Sözcüsü Alp Kaan, "Bu konuda Milli Piyango'ya gerekli başvurular yapılmasına rağmen 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı aksaklıklar yaşandı. Bürokratik engeller çıktı. Ancak bu yıl bitmeden çekiliş gerçekleşecek" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde GSM operatörü Turkcell'le SMS kampanyası anlaşması yapan Balıkesirspor, Vodafone'la da anlaştı. Taraftarlar, Vodafone'den 4026ya mesaj göndererek kulübe destek olabilecek. Türk Telekom'la görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title