Haberler

Balıkesirspor-Trabzonspor Maç Notları

Balıkesir Atatürk Stadı'ndaki randevu, uzun yıllar hem kulüplerde hem milli takımlarda birlikte çalışan Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş'le Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ı ilk kez rakip olarak karşı karşıya getirdi.

Balıkesir Atatürk Stadı'ndaki randevu, uzun yıllar hem kulüplerde hem milli takımlarda birlikte çalışan Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş'le Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ı ilk kez rakip olarak karşı karşıya getirdi. İki teknik adam müsabaka öncesi samimi görüntüler sergiledi, birbirlerine başarılar diledi.

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Gökhan Ünal, Alanzinho ve sezon başında bordo mavili ekipten kiralanan kaleci Zeki, eski takımlarına rakip olmanın heyecanını yaşadı. Gökhan maça ilk 11'de başlarken, Alanzinho ve Zeki kulübde görev bekledi. Gökhan da maç öncesi Ersun Yanal'la özlem giderdi.

Balıkesirspor teknik direktörü Kemal Özdeş, Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçlarını kazanan kadroda değişiklik yapmadı. Katdemir Karabükspor deplasmanında sakatlanan Uğur ve Hasan yoğun tedavi ile müsabakaya yetiştirildi ve ilk 11'de sahaya çıktı. Kemal Özdeş, Sierra Leoneli ön libero Jabbie'yi ise kadroya almadı.

Trabzonzspor'da Afrika Kupası için ülkelerinin milli takımlarına giden Yatabare, Constant, Waris ve Medjani'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Belkalem, Papadopoulos, kaleciler Onur Kıvrak, ve Fatih Öztürk, Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz kadroda yer almadı. Ersun Yanal, elindeki 2 yabancıdan sadece Bosingwa'yı 11'de oynattı, yedek soyunan Cardozo ise sonrdadan oyuna dahil oldu.

Balıkesirspor yönetiminin bilet fiyatlarını 10, 20, 50 ve 65 lira olarak belirlemesine karşın maça ilgi yoktu. Passolig uygulamasının yanı sıra soğuk hava tribünlerin büyük boşluklar kalmasına neden oldu. Trabzonsporlular da kendilerine kale arkasında ayrılan 500 kişilik yeri dolduramadı Yaklaşık 200 bordo mavili taraftar maçı izledi. Maç öncesi başlayan kar yağışı aralıklarla sürdü. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Gökhan Ünal Ersun Yanal Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title