Haberler

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'den Uyarı

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, PTT 1'inci Lig'in yeni sezonda sürprizlere açık olduğunu söyledi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, PTT 1'inci Lig'in yeni sezonda sürprizlere açık olduğunu söyledi. Bu sezon Göztepe, Adana Demirspor, Karşıyaka ve Albimo Alanyaspor'un iddialı kadrolar kurduğunu belirten Sözeri, "Biz de favoriler arasında gösteriliyoruz. Ancak futbolda favoriler sıkıntı yaşayabiliyor. Çünkü rakipler bu tür takımlara daha fazla motive oluyor. Yine de favori gösteriliyorsak demek ki iyi takım kurmuşuz. Bunun gereklerini yerine getirmemiz gerekiyor" dedi.

Öte yandan kırmızı beyazlı ekip Bolu kampını yarın Yeni Malatyaspor'la oynayacağı özel maçla bitirmeye hazırlanıyor. Bolu'da yaptığı 4 hazırlık karşılaşmasından üçünü kazanıp birinde berabere kalan Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor randevusunun ardından 30 Temmuz'da kampa nokta koyacak ve futbolculara 2 Ağustos'a kadar izin verilecek. Balıkesirspor 8 ya da 9 Ağustos'ta düzenlenecek sezon açılış töreniyle taraftarlarının karşısına çıkacak. Açılışta bir de hazırlık maçı oynayacak. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Balıkesirspor Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title