Haberler

Balıkesirspor Silbaştan

Balıkesirspor, transferin son gününde daha önce anlaşmaya vardığı stoper Glumac'la 1, ofansif orta saha Kerim Avcı'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı, Süper Lig'den düşen kadrosunu toplam 14 transferle yeniledi.

Balıkesirspor, transferin son gününde daha önce anlaşmaya vardığı stoper Glumac'la 1, ofansif orta saha Kerim Avcı'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı, Süper Lig'den düşen kadrosunu toplam 14 transferle yeniledi.

Kırmızı beyazlılarda geçen sezonki kadrodan yalnız, Vukovic, Ertuğrul, Muğdat, Bülent Cevahir, Abdülhamit, Okan ve Eray kaldı. Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor forması giyen Gökhan Ünal, Sercan Yıldırım, İlhan, Emrullah, Uğur, Burak Çalık, Isaac, Coelho, Kulusic, Zec, Aykut, Berkan, Vargas, Vitor Gomes, Andre Santos gibi yıldızlar takıma veda etti.

Bu isimlerin yerlerine Sivasspor'dan Abdurrahman, Şanlıurfaspor'dan Hüseyin Tok, Adana Demirspor'dan Yiğitcan, Alanyaspor'dan Eren, Osmanlıspor'dan Ragıp ve Dilaver, Akhisar Bld'den Yiğit Gökoğlan, Giresunspor'dan Uğur Aktaş, Groningen'den Zeefuik, Hazar Lenkeran'dan Sankoh, Halmstads'tan Karikari, Sao Paulo'dan Yago, RNK Split'ten Glumac ve Kayseri Erciyesspor'dan Kerim Avcı alındı.

Balıkesirspor, teknik direktörlük görevine ise Akhisar Belediyespor'la anlaşan Cihat Arslan'ın yerine Erkan Sözeri'yi getirdi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Cevahir Balıkesirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title