Haberler

Balıkesirspor Sezonu Açtı

PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Reha Erginer antrenman sonunda yaptığı açıklamada yeni transferler olabileceğini söyledi.

Balıkesirspor, 2016-2017 sezonu çalışmalarının Balıkesir'de geçecek olan ilk etabına İsmail Akçay Atletizm Pisti'nde yapılan antrenman ile başladı. Teknik Direktör Reha Erginer, arzulanan Balıkesirspor'u taraftarlara izlettireceklerini söyleyerek, "Tesisleşme, kurumsallaşma yanında tesislerin yenilenmesi gibi bir çok çalışmamız var. Açıkçası bizim için yorucu bir sezon olacak. Ama biz bunların hepsine hazırlıklıyız. Hepsinin de üstesinden geleceğiz. Taraftarlarımız bize güvensin ve desteklesinler. İyi bir kadro kuruyoruz. 25 kişilik bir kadro ile antrenmanlara başladık. Birkaç transfer daha olacağını söyleyebilirim. Bununla da ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Takım olarak iyi bir iskeletimiz var. Buna takviyeler yaptık. İyi bir kamp dönemi ile lige hazırlanacağız. Taraftarın sahada görmek istediği arzuladığı Balıkesirspor'u onlara izlettireceğiz. Çalışmalarımız 3 etap üzerinden yapılacak. İlk etabı Balıkesir'de yaptıktan sonra 2 etaptan oluşan Kızılcahamam kampı olacak. Hazırlık maçlarını 3. etaptaki kamp döneminde yapacağız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor İsmail Akçay Reha Erginer Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title