Haberler

Balıkesirspor-Şanlıurfaspor Notları

Beyazlılar sahada Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un bir yaşlının elini öptüğü ve "yaşlılık en saygıdeğer misafirimizdir" yazılı pankartı taşıdı.

Beyazlılar sahada Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un bir yaşlının elini öptüğü ve "yaşlılık en saygıdeğer misafirimizdir" yazılı pankartı taşıdı.

CANGÖK'E PLAKET

BALIKESİRSPOR'un "Efsaneler unutulmuyor" etkinliği bu kez Günay Cangök'le sürdü. Balıkesirspor'un eski futbolcularından Can Cangök'ün ağabeyi de olan eski futbolcuya plaketini sunan Başkan Çiftçi, kırmızı beyazlı kulübe emekleri için Cangök'e bir kez daha teşekkür etti.

KADRO DEĞİŞMEDİ

BALIKESİRSPOR teknik direktörü Reha Erginer, Şanlıurfaspor maçına Denizlispor'u 2-1 yenen 11'le başladı. Tadic'in sakatlığı sonrası Alfred Sankoh 18 kişilik maç kadrosuna alındı. Balıkesirspor'da Tadic'le birlikte bir diğer sakat futbolcuHüseyin Tok maç kadrosuna alınmadı. Şanlıurfa'da cezalılar Lokman, Hikmet ve Ramazan'la sakatlığı süren Kubilay ve Halil Çolak oynamadı. Maçı yaklaşık 3 bin kişi izledi. Şanlıurfaspor'a ise İzmir'den gelen 7 taraftar destek verdi.

ELEKTRİK KESİLDİ

MAÇIN başlamasıyla birlikte elektrikler gitti. Daha 2'nci dakika oynanırken bir anda elektrikler kesildi. Saha karanlığa bürünürken, taraftarlar cep telefonlarıyla tribünleri aydınlattı. Arıza kısa bir süre içinde giderildi, jeneratör devreye sokuldu ve maç yeniden başladı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Şanlıurfaspor Edip Uğur Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title