Haberler

Balıkesirspor Şampiyonluk Havası İstiyor

Ptt 1'inci Lig'de son 2 haftaya 2'nci sırada giren Balıkesirspor, 39 yıl sonra yeniden Süper Lig'e dönmenin hesabını yaparken Başkan Tuna Aktürk, şehirde şampiyonluk havasının oluşmamasından yakındı.

Ptt 1'inci Lig'de son 2 haftaya 2'nci sırada giren Balıkesirspor, 39 yıl sonra yeniden Süper Lig'e dönmenin hesabını yaparken Başkan Tuna Aktürk, şehirde şampiyonluk havasının oluşmamasından yakındı.

Teknik direktör İsmail Ertekin'le düzenlediği basın toplantısında "40 yılda bir gelen bu fırsatı kaçırmayalım" diyen Başkan Aktürk, ekonomik yardım taleplerine şu ana dek cevap alamadıklarını belirterek yerel yönetimden destek beklediklerini söyledi.

"Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız her fırsatta manen yanımızda olduklarını belirtmelerine rağmen maddi destekleri olmadı" diyen Başkan Tuna Aktürk, şöyle devam etti:

"Balıkesir'in markası Balıkesirspor'dur. Bu takım Süper Lig'e çıkarsa, bundan kentteki herkes faydalanacak. Belki 40 yıldır yapılamayan 5 yıldızlı otel yapılacak, çalışmayan havaalanı çalışacak, lokantacısı, otelcisi her türlü esnaf bundan yararlanacak."

Şehirdeki sessizliği de anlayamadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Aktürk, bu konuda şunları söyledi:

"Kentin üstündeki ölü toprağını bir an önce atmalıyız. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim şampiyonluğa inandık. Lig şu an bitmiş olsa Süper Lig takımıyız. Süper Lig'in nimetlerden herkesin yararlanması için, bugüne dek yanımızda olanların yine bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz. Bu takım şampiyon olduğunda sadece futbolcular, teknik heyet ya da yöneticiler değil, bütün Balıkesir halkı sevinecek."

KOMBİNE FORMÜLÜ

Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'de geçen hafta başlayan elektronik bilet uygulamasının tribünlere olumsuz yansıdığını belirten Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında tek maçlık kombine bilet satabileceklerini açıkladı. Passolig kartı yüzünden Manisaspor derbisini kombineler dahil 3181 kişinin izlediğini hatırlatan Başkan Aktürk, "Firmayla görüşmelerimiz olumlu sürüyor. Konu bir iki gün içinde netleşir" dedi.

ERTEKİN'İN 4'ÜNCÜ ŞAMPİYONLUK TELAŞI

Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin, kariyerinin 4'üncü şampiyonluğunu yaşamaya hazırlandığını belirterek, "Balıkesirspor'un 40 yılda bir yakaladığı fırsat, bana denk geldi. Benim için inanılmaz bir kariyer olacak. Şu anda bunun stresini yaşıyorum" diye konuştu. Şehrin geçen sene çok daha erken şampiyonluk havasına girdiğini hatırlatan Ertekin, "Eğer bu durgunluk doymuşluktan kaynaklanıyorsa, söyleyecek bir şey yok. Ama biz, doymak bilmeden yıllardır her takımda şampiyonluk için çalışıyoruz" yorumunu yaptı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Ertekin Balıkesirspor Tuna Aktürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title