Haberler

Balıkesirspor-Multigroup Alanyaspor Maç Notları

Balıkesirspor'da Multigroup Alanyaspor maçı öncesi Muğdat Çelik sürprizi yaşandı.

Balıkesirspor'da Multigroup Alanyaspor maçı öncesi Muğdat Çelik sürprizi yaşandı. Maçta ilk 11'de oynaması beklenen golcü futbolcunun Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile anlaştığı belirtildi. Maç kadrosuna alınmayan golcü futbolcunun dün akşam saatlerinde Balıkesir'den ayrıldığı öğrenildi. Kırmızı beyazlı forma ile şampiyonluk yaşayan Muğdat'ın pazartesi günü Balıkesirspor'un eski teknik direktörü Cihat Arslan'ın çalıştırdığı Akhisar Belediyespor'a imza atması bekleniyor.

Balıkesirspor'un futbolcusu için alacağı bonservis bedeli açıklanmadı.

Balıkesirspor defansta Hüseyin'in sakatlığında İlhan Eker'i ilk 11'e sürmesi beklenen Teknik direktör Fikret Yılmaz, sürpriz bir kararla yeni transfer Cüneyt'e şans verdi. Geçtiğimiz hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sonradan oyuna girip maçın kaderini değiştiren Tadic yine yedek soyundu. Alfred Sankoh ise yabancı kontenjanı nedeniyle maç kadrosuna alınmadı.

Kariyerinin en başarılı günlerini Balıkesirspor'da yaşayan Multigroup Alanyasporlu Caner Arıcı, Deniz Vural ve Kerem Can Akyüz bu kez eski takımlarına rakip olarak Atatürk Stadı'daydı. Balıkesirli taraftarlar, üç futbolcuyu maçtan önce tribünlere çağırıp sevgi gösterilerinde bulundu. Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kampar yeni transferlerden Sezer Özmen ve Galip Güzel'e ilk 11'de yer verirken, Bakary Soro ve Darvydas Sernas'ı ise yanında oturttu.

Balıkesirspor'lu taraftarlar tüm çağrılara karşın maça beklenen ilgiyi göstermedi. Maçı yaklaşık 4 bİn kişi izledi. Karşılaşma, oldukça soğuk bir havada, zaman zaman kar yağışı altında oynandı. Taraftarlar maç öncesi tribünlere Balıkesirli şehit astsubay Deniz Göçkün'ün fotoğrafı ile Türk bayrağının yer aldığı bir poster astı, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye bağırdı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Balıkesirspor Cihat Arslan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title