Haberler

Balıkesirspor Maziyi Arıyor

Güncelleme:

Balıkesirspor, 38 yıl sonra döndüğü Süper Ligdeki ilk iki maçında sıfır çekip son sıraya inerken 1975-76 sezonundaki performansını mumla arattı.

Balıkesir spor, 38 yıl sonra döndüğü Süper Lig'deki ilk iki maçında sıfır çekip son sıraya inerken 1975-76 sezonundaki performansını mumla arattı.

Kırmızı beyazlı ekip, 38 yıl önce o dönemdeki ismi 1'inci Lig olan Süper Lig'in ilk iki haftasında iki büyük takımla oynamasına rağmen rakiplerine boyun eğmemişti. İlk maçında Beşiktaş'ı ağırlayan Balıkesir spor, Bülent Taşkın'ın golüne Özer Umdu ile karşılık vermiş, müsabaka 1-1 bitmişti. İkinci hafta Şenol'lu, Turgay'lı, Ali Kemal'li Trabzon spor'la yine sahasında 0-0 berabere kalan Balıkesir spor, ikinci haftayı 9'uncu sırada tamamlamıştı.

GALATASARAY'I KONUK EDECEKLER

Öte yandan cumartesi günü Atatürk Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek kırmızı beyazlı ekip, ilk puanını almayı amaçlıyor. Sakatlığı yüzünden Akhisar Belediye spor ve Torku Konya spor maçlarında forma giyemeyen Venezuelalı yıldız Vargas'ı bu karşılaşmada oynatmayı planlayan teknik kadro, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Anderlecht maçıının olmasını avantaja çevirmeyi hedefliyor. Balıkesir spor son iki sezonda Galatasaray'la Türkiye Kupası'nda iki kez eşleşmiş, her 2 müsabakayı da Galatasaray kazanmıştı.

PASSOLİNG İSYANI

Balıkesir spor yönetimi, Torku Konya spor maçında takımlarına destek vermek için Konya'ya giden taraftarların Passolig sistemindeki arıza yüzünden stada girememesine sert tepki gösterdi. Basın Sözücüsü Cengiz Güneş "Haykırıyoruz" başlığıyla yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Konya'da Passolig gişelerinden bilet almak isteyen taraftarımıza internetten kaynaklanan sistem arızası öne sürülürken Konyasporlu taraftarlar, biletlerini kolaylıkla almışlardır. Başkanımız Tuna Aktürk ve diğer yöneticilerimizin yetkililerle yaptığı görüşmelerde herhangi bir çözüm üretilmemiştir. Şimdi soruyoruz: 10 saat yolculuk yaparak Konya'ya giden taraftarımızın suçu ne? Passolig'de Balıkesir'i pilot bölge ilan edenlerin bu sıkıntıyı taraftarımıza yaşatması manidardır. Taraftarımızın tüm yasal haklarının savunucusu olduğumuzu ve bu işin peşini bırakmayacağımızı tüm spor kamuoyuyla paylaşırız." - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Galatasaray Ali Kemal Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title