Haberler

Balıkesirspor Maçının Ardından

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, 3-1 kazandıkları Balıkesirspor maçıyla ilgili, Her şeye rağmen galibiyetle başlamak bizim için müthiş bir olay dedi.

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, 3-1 kazandıkları Balıkesirspor maçıyla ilgili, Her şeye rağmen galibiyetle başlamak bizim için müthiş bir olay dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında ilk puanını geçen hafta kendi sahasında Galatasaray'ı yenerek alan Balıkesirspor ile 3 maç sonunda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan ve topladığı 4 puanla ligin 7. sırasında yer alan Gençlerbirliği karşılaştı. Tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde Gençlerbirliği, 3-1'lik skorla sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Öte yandan karşılaşmanın orta hakemi Alper Ulusoy, Spor Toto Süper Lig'deki ilk maçına çıkarken, teknik direktör İrfan Buz ise Gençlerbirliği'nin başında çıktığı ilk maçtan galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, Balıkesirpor karşısına üç antrenman yaparak çıktıklarını belirtti. Oyun felsefelerini futbolculara yansıtmanın zaman alacağını anlatan Şensoy, Her şeye rağmen galibiyetle başlamak bizim için müthiş bir olay. İleride yapmayı düşündüğümüz şeyleri daha çabuk gerçekleştirmek adına bu galibiyet çok önemli dedi.

Şensoy, gol pozisyonuna girme noktasında sıkıntı çektiklerini ifade ederek, şunları kaydetti

Az pozisyon girdik ancak üç gol attık. Gol pozisyonu üretme konusunda çalışmalar yapacağız. Sahada kaliteli futbol oynanmadı. Eskişehirspor galibiyetiyle kazandığımız öz güvenimizi koruyabildik. Balıkesirspor ise öz güvenini istenilen seviyeye çekemedi.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen Berat Tosun'un iki gol attığını vurgulayan Şensoy, Çok genç bir arkadaşımız. Koşu yollarında çalışmamız lazım ama onun adına çok sevindim. Bu gol onun öz güvenini istenilen seviyeye getirecektir diye konuştu.

Şensoy, İlhan Cavcav'ın oyuncu değişikliği konusunda bir tavsiyesi oldu mu şeklindeki soruya ise, Hayır olmadı cevabını verdi.

DOĞA KAYA YENİ HOCA, YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Gençlerbirliği oyuncusu Doğa Kaya, Yeni bir hoca yeni bir başlangıç. İçerideki maçları kazanacaksınız, kazanmayı da becerdik diye konuştu.

Beraberlik golü yedikten sonra takımın demoralize olduğunu belirten Kaya, Ama toparladık, Bursaspor maçında bunu başaramamıştık. Zaman zaman böyle aksaklıklar oluyor, bunu düzeltmemiz gerekiyor dedi.

Karşılaşmanın son golünü kaydeden Gençlerbirliği oyuncusu Uğur Çiftçi, Bizim için çok iyi oldu. Geçen haftaki Eskişehirspor maçının ardından çıkışımızı sürdürdük. Haftaya da Sivasspor'u deplasmanda yenip yolumuza devam etmek istiyoruz ifadelerini kullandı.

Maçta 2 gol atarak galibiyette önemli rol oynayan genç oyuncu Berat Tosun ise Hafta içi yeni hocamızla çok iyi çalıştık. Genç olmama rağmen 2 gol attım, çok mutluyum. Hedeflerime biraz daha yaklaşıyorum. İnşallah böyle devam eder, üst sıralarda yer alırız dedi.

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, mücadelenin ilk yarısında kötü oynadıklarını ancak ikinci yarıda ikinci golü yiyene kadar maçın üstünlüğünün kendilerinde olduğunu belirtti. Aktürk, Eksikliklerimizi görüp ona göre mücadelemize devam edeceğiz. Ankara'dan puan veya puanlarla dönmek istiyorduk, maalesef yenildik. Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise mağlup oldukları için üzgün olduğunu belirterek, İki dakikada iki gol yedik ve bir anda maçı kaybettik diye konuştu.

İlk yarıda yedikleri gol sonrası hamle yaptıklarını ve sonucunda beraberliği yakaladıklarını belirten Ertekin, ikinci devrenin ilk 20-25 dakikasında iyi işler çıkardıklarına dikkat çekti. Ertekin, mücadele güçlerini artırmaları gerektiğine işaret ederek, İkinci golü bir türlü bulamadık. Buradan puansız dönmek bizim adımıza üzücü bir durum. Galatasaray'ı yenmek çok önemi değil. Her maça üç puan veriyorlar. Bugün buradan puan alıp gitseydik çok daha avantajlı bir durum ortaya çıkabilirdi. Beşiktaş maçına çok daha fazla çalışmak zorundayız dedi.

Balıkesirsporlu futbolcu Ali Öztürk, Maç istediğimiz gibi başladık. Golü yedikten sonra oyundan düştük. İkinci yarı golle başladık. Ondan sonra maç iki takım adına da kopabilirdi. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, rakip geldi golleri attı, mağlup oldu ifadelerini kullandı.

Coelho, ikinci yarıda oyunda eşitliği sağlamışken maçın 3-1'e gelmesinin çok üzücü olduğunu belirtti. Portekizli savunma oyuncusu, İkinci yarıya çok iyi başladık. Gol attık ancak defansif anlamda başarı gösteremeyince mağlup olduk dedi.

ALANZİNHO BALIKESİRSPOR'UN BU SEZON LİGDE ÇOK İYİ İŞLER YAPACAĞINA İNANIYORUM

Balıkesirsporlu oyuncu Alanzinho ise, Elimizden geleni yaptık. İlk yarıda gol yememiz moralimiz düşürmedi. Soyunma odasının ardından sahaya çok daha iyi konsantrasyonla çıktık. Böyle bir sonuç almak çok üzücü diye konuştu.

Balıkesirspor'u değerlendiren Brezilyalı oyuncu, Aslında bize başta inanmadılar ama biz kendimize çok inandık, çok daha iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Henüz yolun başındayız, her şey değişebilir. Balıkesirspor'un bu sezon ligde çok iyi işler yapacağına inanıyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Galatasaray Doğa Kaya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title