Haberler

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Aktürk Açıklaması

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, PTT 1. Lig'in 3. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları galibiyetin (2-0), takımın öz güvenini arttırdığını belirterek, "Şimdi seri galibiyetler ile zirveye oturmak istiyoruz" dedi.

Balıkesir spor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, PTT 1. Lig'in 3. hafta mücadelesinde Kardemir Karabük spor karşısında aldıkları galibiyetin (2-0), takımın öz güvenini arttırdığını belirterek, "Şimdi seri galibiyetler ile zirveye oturmak istiyoruz" dedi.

Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyetin takımın yanı sıra yönetici olarak kendilerine de moral verdiğini ifade etti.

İlk iki haftada aldıkları sonuçları (0-0, 1-1) talihsizlik olarak nitelendiren Aktürk, "Kardemir Karabük spor galibiyetiyle takıma güven geldi. Şimdi seri galibiyetler ile zirveye oturmak istiyoruz. Yeniden Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz. Takımımızı ligimizin en iyi oyuncularından kurduk. İyi bir transfer sezonu geçirdik. Balıkesir spor bundan sonraki maçlarında, hem taraftarına hem de spor camiasına güzel bir futbol izletecek" şeklinde konuştu.

Aktürk, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı, hafta sonu deplasmanda Bursaspor ile yapacakları hazırlık maçıyla değerlendireceklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesirspor Tuna Aktürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title