Haberler

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Aktürk Açıklaması

"Süper Lig'de 3 4 yıl içinde ilk beşe oynamak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, "Süper Lig'de 3-4 yıl içinde ilk beşe oynamak istiyoruz" dedi.

Aktürk ve Balıkesirspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan'ı ziyaret etti.

Alkan'a üzerinde ismi yazılı 10 numaralı formayı hediye eden Aktürk, Süper Lig'de 3- 4 yıl içinde ilk beşe oynamak istediklerini belirterek, "Şimdi kalıcı olmayı hedefledik. Balıkesirspor, Balıkesir'in 2-3 adım önüne geçti. Şehri ne kadar Balıkesirspor'un yanına yaklaştırırsak şehrin gelişmesi o kadar iyi olur. Bu anlamda siz bize her zaman destek oldunuz, teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Balıkesirspor'un önemli bir marka olduğunu söyleyen Alkan ise "Sizleri tebrik ediyorum. Önemli bir başarıya imza attınız. Balıkesir'e inanılmaz katkı sağladınız. Balıkesirspor, Balıkesir'in önemli bir markası, geçen sezon düşmeyelim diye başladık ve inanılmaz bir başarı yakaladık. Bu başarı 10 numaraya yakıştı. Temennimiz bu başarılara Süper Lig'de de imza atmak. İnşallah zirvede kalmak için uğraş veren bir ekip olursunuz. Futbolun heyecanı başka" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesirspor Mahir Alkan Tuna Aktürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title