Haberler

Balıkesirspor, Hüseyin ve Abdülkadir'le Yollarını Ayırıyor

TFF 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'da yönetim kaptan Hüseyin Tok ve golcü Abdülkadir Özgen'le yolları ayırmaya hazırlanıyor.

TFF 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'da  yönetim kaptan Hüseyin Tok ve golcü Abdülkadir Özgen'le yolları ayırmaya hazırlanıyor. Denizlispor ile oynanan son maçta 18 kişilik kadroya alınmamalarına tepki gösteren Hüseyin ile Abdülkadir'e 21 Kasım'a kadar izin verildi. Teknik Direktör Can Cangök'ün de onayını alan yönetimin iki futbolcu ile önümüzdeki günlerde biraraya gelerek, sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetmeyi planladığı öğrenildi.

Geçen sezon başında Şanlıurfaspor'dan gelen Hüseyin, lige iyi başlamasına rağmen sakatlandığı Elazığspor maçından sonra formaya hasret kaldı. Bu sezon başında kaptanlığa getirilen ancak sakatlığını bir türlü atlatamayan tecrübeli stoper sadece Hatayspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giydi.

Sezon başında Adana Demirspor'dan alınan Abdülkadir ise Bekamenga'nın gölgesinde kaldı. Ligde sadece 5 maçta 57 dakika süre alabilen deneyimli santrfor, kupadaki Hatayspor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarında oynamasına rağmen gol atamadı.

MESAİ BAŞLADI

Balıkesirspor'da milli maç arası nedeniyle verilen 4 günlük izin dün biterken, futbolcular işbaşı yaptı. 19 Kasım Cumartesi günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak kırmızı beyazlılar hazırlıklara Teknik Direktör Can Cangök yönetiminde başladı. Düz koşu ve 5'e 2 pas çalışması ile start alan antrenman, dayanıklılık çalışmasının ardından dar alan oyunlarıyla tamamlandı.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdülkadir Özgen Balıkesirspor Denizlispor Hüseyin Tok Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title