Haberler

Balıkesirspor Hız Kesmiyor

Transferde hız kazanan Balıkesirspor, Bandırmaspor'dan Mehmet Boztepe, Atiker Konyaspor'dan İshak Çakmak ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan Doğa İşeri'den sonra İnegölspor kalecisi Atilla Özmen'e imza attırdı, Arnavut oyuncu Valdet Rama'nın işini de büyük ölçüde bitirdi.

Aynı zamanda Alman vatandaşı olan ve geride bıraktığımız sezon Bundesliga 2 takımlarından 1860 Münich'te forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun hafta sonunda Balıkesir'e gelerek imza atacağı bildirildi. Valdet Rama, Arnavutluk Milli Takımı'nın formasını 15 defa giydi.

KOMBİNE BİLETLER AÇIKLANDI

Bu arada yönetim, yeni sezonda uygulanacak kombine bilet fiyatlarını açıkladı. PTT 1'inci Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kapsayan kombinelerin fiyatları birinci kategori 1000, ikinci kategori (kapalı tribün) 225, üçüncü kategori (maraton tribünü) 125 ve dördüncü kategori (kale arkası) 100 TL. olarak belirlendi.

Biletlerin 27 Haziran pazartesi günü saat 11.00'de satışa çıkacağı bildirildi. Yönetimden yapılan açıklamada, kombine bilet almak isteyen ancak Passolig kartı bulunmayan taraftarların yeni kart bedelinin de kulüp tarafından ödeneceği duyuruldu.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor İshak Çakmak Konyaspor Boztepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title