Haberler

Balıkesirspor'dan Prim Desteğine Yalanlama

Balıkesirspor yönetimi, işadamları ile sivil toplum örgütlerinin kulübe prim desteği verdiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

Kulübün internet yapılan açıklamada, "Geçtiğimiz sezon ve bu sezon hiçbir işadamı ve sivil toplum örgütü tarafından kulübümüze prim desteği olmamıştır. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız" denildi.

Bu arada yönetim Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Vali Ahmet Turhan'ı ziyaret etti. Başkan Tuna Aktürk, tüm kentin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Bu ligde borcu bulunmayan ender kulüplerden biriyiz. Ancak özellikle şampiyonluk yarışında herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bu aşamada Balıkesir'de yaşayan, Balıkesir'de para kazanan herkesin maddi-manevi desteğini bekliyoruz" dedi.

MUHAMMET ZOR

Karşıyaka maçında sakatlanıp oyundan çıkan Balıkesirspor'un kaptanı Muhammet Reis'in Manisaspor maçında da forma giymesinin zor olduğu bildirildi. Bu yıl kariyerinin en parak sezonlarından birini yaşayan ve orta sahada oynamasına karşın 18 gol atan Muhammet, Sevgi Hastanesi'nde kontrolden geçti, sağ ayak bileğinde küçük bir yırtık ve ödem tespit edildi. İzmir'e giden Muhammet Reis'in Op.Dr.Bülent Zeren tarafından muayene edileceği açıklandı. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Reis Balıkesirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title