Haberler

Balıkesirspor'dan Hakem Tepkisi

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, sezonun ilk haftasında iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalmalarına ilişkin, "Maçta hakem hatalarını herkes gördü.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, sezonun ilk haftasında iç sahada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalmalarına ilişkin, "Maçta hakem hatalarını herkes gördü. Bundan sonra daha dikkatli olunur diye düşünüyorum" dedi.

Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına iyi başladıklarını belirterek, "Futbolcularımızın oynamaya yönelik istekleri kırılmaya çalışıldı. Maçta hakem hatalarını herkes gördü. Bundan sonra daha dikkatli olunur diye düşünüyorum. Sahada verilen emeğin karşılığı bu olmamalı" diye konuştu.

Aktürk, yakaladıkları pozisyonlardan birini değerlendirmeleri durumunda sonucun farklı olacağını dile getirdi.

Müsabakada 10 kişi kaldıktan sonra bile Muğdat Çelik ve Karikari ile iki net pozisyon bulduklarını ifade eden Aktürk, bunları gole çeviremediklerini belirtti.

İyi bir takım kurduklarını vurgulayan Aktürk, ilerleyen haftalarda çok daha iyi oynayıp sezon sonunda hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Balıkesirspor Tuna Aktürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title