Haberler

Balıkesirspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Balıkesirspor, hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor.

Karacasu beldesinde kampa giren Balıkesir temsilcisi, sabah antrenmanında teknik ve taktik ağırlıklı çalıştı. Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde gerçekleşen antrenmana koşu ve istasyon çalışmasıyla başlayan kırmızı-beyazlı ekip, daha sonra şut çekti.

Balıkesir ekibi, iki saat süren idmanı top sürme ve pas çalışmasıyla tamamladı. Sakatlığı devam eden Ali Öztürk, takımdan ayrı antrenman yaptı.

Teknik Direktör Ertekin, AA muhabirine, kamp döneminin ilk hazırlık maçlarını Ermenistan Süper Ligi'nde mücadele eden Alashkert ile yaptıklarını söyledi.

"Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" diyen Ertekin, "Dün özel maç oynadık. Bu hazırlık maçı performansımızı değerlendirme açısından test oldu. Genel anlamda belli bölümlerden memnunuz. Sonuç olarak belki bizi tatmin etmedi ama oyun olarak zaman zaman iyi, zaman zaman kötü işler yaptık. Çalışmalarımıza da bundan sonra devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

- "Transfer çalışmalarımız devam ediyor"

Kamp döneminde futbolcular arasındaki uyum ve düzenini sağlamaya çalıştıklarını aktaran Ertekin, ikinci etapta çok daha iyi hazırlık dönemi geçireceklerini kaydetti.

Ertekin, takımın yabancı kontenjanında 3 eksik bulunduğunu kaydederek, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 3 yabancı kontenjanımız boş durduğu için transfer çalışmamızı da bu yönde kullanıyoruz. Orta saha ve forvet mevkilerine olacak bu transferlerin büyük ihtimalle pazartesi ya da salı günü tamamlanacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yeni sezonun bütün takımlar için çok farklı olacağına dikkati çeken Ertekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu an itibarıyla sezon hakkında bir şey söylemek yanlış olur ama genel anlamda, geçtiğimiz yıllara baktığınızda herkes bu işte iddialı. Geçen yıllar nasıl sert geçtiyse ve puanlar sezon sonuna doğru nasıl belli aşamaya geldiyse, bu sene de aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Takımlar inanılmaz derecede iyi transferler yapmaya çalışıyor. Bu yıl da öyle veya böyle baktığınızda kaliteyi geçen yıla oranla biraz daha yukarı çıkaracağımıza inanıyorum. Biz de yeni renklerimizle bu işin içinde olmaya çalışacağız. Bu haftadan sonra tempomuz biraz daha yüksek olacak. Oyuncuların fiziksel gelişimleri her geçen gün artıyor. Her geçen günde artmaya devam etmesi gerekiyor ki lige hazır olabilelim."

- Kampta doğum günü sürprizi

Ekip arkadaşları, poşete doldurdukları un ve yumurta karışımını, 25 yaşına giren stoper Hasan Hatipoğlu'nun başına döktü.

Hatipoğlu, doğum gününü unutmayan arkadaşlarına teşekkür ederek, "Kamp döneminde iyi çalışıyoruz. Yoruluyoruz, tabii ki kamptayız sonuçta. Bu kampın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz. O yünde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

İsmail Ertekin Balıkesirspor Bolu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title