Haberler

Balıkesirspor'da Uzatma Kabusu

Süper Lig'de 17'nci hafta mücadelesinde Gaziantepspor'a deplasmanda 90+5'inci dakikada gelen frikik golüyle 1-0 mağlup olan Balıkesirspor, son 2 maçında uzatmada yediği gollerle 3 puan kaybetti.

Süper Lig'de 17'nci hafta mücadelesinde Gaziantepspor'a deplasmanda 90+5'inci dakikada gelen frikik golüyle 1-0 mağlup olan Balıkesirspor, son 2 maçında uzatmada yediği gollerle 3 puan kaybetti.

İlk yarının son karşılaşmasında evinde Trabzonspor önünde 2-1 öndeyken 90+4'üncü dakikada Cardozo'nun ağlara giden vuruşuyla 2-2'lik skora razı olan kırmızı beyazlı ekip, Gaziantep'te de 90+5'te Muhammet Demir'in frikiği ile yıkıldı. İki kritik maçta 4 puan almak yerine 1 puanla yetinen Balıkesirspor, şanssızlığına yandı.

"Gaziantepspor maçında galip gelememenin üzüntüsünü yaşarken sahadan 1-0 mağlup ayrılmanın şoku içindeyim" diyen teknik direktör Kemal Özdeş, hakem Halis Özkahya'nın 90+5'inci dakikada verdiği frikiğe de tepki gösterdi. Hakem Özkahya'nın son düdük hariç, mükemmel maç yönettiğini belirten Kemal Özdeş, sitemini "O pozisyon ceza sahası içinde olsaydı faul yani penaltı verir miydi?" sözleriyle dile getirdi. Kemal Özdeş, mağlubiyete rağmen sergiledikleri futbolun gelecek için kendisine umut verdiğini sözlerine ekledi.

VUKOVİÇ' TAM NOT

Gaziantepspor deplasmanında cezalı olan Emrullah'ın yerine kaleyi koruyan yeni transfer Andrija Vukovic, ilk maçında yaptığı kurtarışlarla göz doldurmasına rağmen uzatma dakikalarında gelen gole engel olamadı. Karşılaşmaya yedekler arasında başlayıp 73'üncü dakikada vatandaşı Andre Santos'un yerine oyuna giren bir diğer yeni transfer, Portekizli Vitor Gomes ise vasatı aşamadı. Balıkesirspor'un bir süredir peşinde olduğu iki yabancı oyuncu transferini de bu hafta içinde bitirmesi bekleniyor. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halis Özkahya Gaziantepspor Balıkesirspor Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

AHMET NİYET:

degerli kulüp başkanım transfer yapalım diye topçu almayın takımı düşürmemek için nokta transferlere ihtiyaç var bu takımı daha evvelde 1974 1975 sezonundada yanlış tercihler için küme düşmüştü bunu bizlere tekrar yaşatmayın saygılarımla AHMET NİYETSOMALI BALKESLER ADINA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title