Haberler

Balıkesirspor'da Transfere Yeni Rota

Cihat Arslan'ın yerine teknik direktörlük olarak aynı gün Erkan Sözeri'yi getiren Balıkesirspor, eski antrenöründen aldığı transfer raporunu da askıya aldı.

Cihat Arslan'ın yerine teknik direktörlük olarak aynı  gün Erkan Sözeri'yi getiren Balıkesirspor, eski antrenöründen aldığı transfer raporunu da askıya aldı.

Yönetim, Erkan Sözeri'den yeni transfer listesi istedi. Tecrübeli teknik adamın cuma günü yönetime transferle ilgili raporunu sunacağı öğrenildi. Erkan Sözeri, kalacak-gidecek futbolcularla ilgili kesin kararını Bolu'daki ilk etap kampında verecek.

Tecrübeli teknik adamın yönetimin daha önce ön protokol imzaladığı Karşıyaka'dan ayrılan ön libero Servan Taştan'a sıcak baktığı, Cihat Arslan'ın transfer listesinde yer alan Osmanlısporlu sağ kanat Alp Ergin'e ise olumsuz referans verdiği bildirildi. Erkan Sözeri, transferde savaşçı ve mücadeleci oyuncuları tercih edeceğini açıklamıştı.

OSMANLISPOR'DAN YİNE KANCA

Geçen sezon Balıkesirspor'un şampiyon kadrosundan Muhammet Reis, Caner Arıcı, Ahmet Şahin gibi oyuncuları transfer ederek Süper Lig'e çıkan Osmanlıspor, bu kez de Berkan'a kanca attı. Osmanlıspor'un Mayıs 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli sol beki transfer etmek istediği öğrenildi. Süper Lig'de forma giymek isteyen Berkan'ın da Osmanlı'ya sıcak baktığı öne sürüldü. Adı daha önce Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Çaykur Rizespor'la anılan Berkan için son sözü yönetim söyleyecek. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Cihat Arslan Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title