Haberler

Balıkesirspor'da Teknik Direktörünü Buldu

Süper Lig’den PTT 1. Lig’e düşen Balıkesirspor, teknik direktör Cihat Arslan ile yolları ayırınca rotayı Giresunspor ile sözleşmesi biten Erkan Sözeri’ye çevirdi.

Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Balıkesirspor, teknik direktör Cihat Arslan ile yolları ayırınca rotayı Giresunspor ile sözleşmesi biten Erkan Sözeri'ye çevirdi. Balıkesirspor'un teklifini kabul ettiği iddia edilen Sözeri'nin hafta içi imza atmak için Balıkesir'e geleceği öğrenildi.

40 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig'de tutunamayan Balıkesirspor, PTT 1. Lig'de başarılı olacak bir kadro hedefliyor. Teknik direktör Cihat Arslan'ın Süper Lig ekiplerini çalıştırmak istediği için görevinden ayrıldığı Balıkesirspor, yeni teknik direktörünü buldu. 31 Mayıs'ta Giresunspor ile sözleşmesi biten Erkan Sözeri ile görüşen kırmızı-beyazlı yönetimin, başarılı hocayı ikna ettiği ve hafta içi imzaların atılacağı kaydedildi. Geçen yıl PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'u çalıştıran Erkan Sözeri'nin takımı ligi 11. sırada bitirmişti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Cihat Arslan Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title