Haberler

Balıkesirspor'da Teknik Direktör Yılmaz Eleştiriliyor

Ptt 1'inci Lig'de deplasmanda Giresunspor'a 2-1 mağlup olan Balıkesirspor'da eleştiri okları Teknik Direktör Fikret Yılmaz'a yönelmeye başladı. Ligde ilk 19 maçta 2 yenilgi alan Balıkesirspor 3 puanı bir arada göremediği son 5 maçta 3 mağlubiyet alırken 15 kritik puanın 13'ünü rakiplere kaptırdı.

Giresunspor mağlubiyetiyle Süper Lig'e direkt çıkma umudunu büyük ölçüde yitiren kırmızı beyazlılarda oynanan kötü futbol, play off yarışında da umutları azaltırken Yılmaz'ın koltuğu sallanmaya başladı.

Kadro tercihleri eleştirilen tecrübeli teknik adam, sosyal medyada taraftardan büyük eleştiri aldı. Deplasmana, "Yenemiyorsan yenilme" prensibi ile çıktıklarını söyleyen Fikret Yılmaz, "Maalesef kaybettik. Şanssızdık. Bir topumuz direkten döndük.

Ama şanssızlıktan öte özeleştiri yapmamız gerekirse kötü oynadık. Bunun sonucu da mağlubiyet oldu. Bundan sonra çok daha fazla koşan, çok daha mücadele eden bir takım olacağız. Ona göre önlemlerimizi alacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde daha 10 maç var ama bu yenilgi bizim için ağır bir yara oldu" dedi.

SÖZERİ'YE BÜYÜK SAYGI

Balıkesirspor'da bu sezon ilk 7 maçta 1 galibiyet, 5 beraberlik, 1 yenilgi aldıktan sonra istifa edip Giresunspor'la anlaşan Sözeri, Karadeniz temsilcisini eski takımını yenerek play Off hattına soktu. Maç öncesi Balıkesirsporlu futbolcular Sözeri ile hasret giderdi.

Bazı futbolcuların Sözeri'nin elini öpmesi dikkat çekti.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Yılmaz Balıkesirspor Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title