Haberler

Balıkesirspor'da Tam İsabet: Kerim Avcı

Balıkesirspor'un transferin son gününde Kayseri Erciyesspor'dan renklerine bağladığı Kerim Avcı, kısa sürede takımın vazgeçilmezi oldu.

4'üncü haftada Elazığspor maçında Ragıp'ın yerine oyuna giren, ilk kez 11'de sahaya çıktığı Adanaspor randevusunda mükemmel bir vuruşla kırmızı beyazlı forma altında ilk golünü kaydeden Kerim, Göztepe müsabakasında da jeneriklik bir gole imza attı. 77'nci dakikada sakatlanıp oyundan çıkan gurbetçi futbolcunun ciddi bir bir sorununun olmadığı ve Giresunspor karşılaşmasında forma giyebileceği öğrenildi.

Almanya'da doğan, TSC Eintracht Dortmund, SG Wattenscheid 09 ve RW Essen takımlarında forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, ülkemizde Kayseri Erciyesspor ve Altınordu'da oynadı. Kerim, " Balıkesirspor'la büyük başarılara imza atmak istiyorum" dedi.

KARİKARİ'NİN FORM TUTMASI BEKLENİYOR

Bu arada önceki sezon attığı 13 golle kırmızı beyazlı ekibin PTT 1'inci Lig'de elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Karikari, Elazığspor maçından sonra Göztepe derbisinde de kadroya alınmadı. Başkan Tuna Aktürk, "Karikari çabuk vazgeçilecek bir oyuncu değil. Form tutmasını bekliyoruz" diye konuştu.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Balıkesirspor Elazığspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title