Haberler

Balıkesirspor'da Sağbek Arayışı

Ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan stoper İlhan Eker ile Hırvat orta saha Ante Erceg ve golcü Josip Tadic'i renklerine bağlayan PTT 1'inci Ligi takımı Balıkesirspor, defansın sağına da takviye yapıp kadroyu tamamlayacak.

Ara transfer döneminde Kasımpaşa'dan stoper İlhan Eker ile Hırvat orta saha Ante Erceg ve golcü Josip Tadic'i renklerine bağlayan PTT 1'inci Ligi takımı Balıkesirspor, defansın sağına da takviye yapıp kadroyu tamamlayacak.

Yeni transferleri değerlendiren teknik direktör Fikret Yılmaz, "Ligin en çok berabere kalan ekibiyiz. İlk yarı sonunda özellikle son vuruşlarda eksiğimiz olduğunu belirledik. Ara transferde bir golcüyle bu sorunu çözmeye karar verdik. Tadic'le artık gol noktalarında daha verimli olacağımıza inanıyorum. İyi bir oyuncu, kariyeri de umut veriyor. Faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

Erceg'in de gole yakın bir isim olduğunu belirten Fikret Yılmaz, "İlhan da yuvaya döndü. Şimdi tek eksiğimiz sağ bek kaldı. Onu da alarak transferi noktalayacağız" diye konuştu. Fikret Yılmaz, Balıkesirspor'da Hırvat oyuncu sayısının 4'e yükselmesiyle ilgili bir soruya da şu cevabı verdi:

"Kaleci Vukovic ve stoper Glumac, Hırvat. Her ikisinden de yetenek ve kişilik olarak çok memnunuz. Hatta sözleşmelerini de uzattık. Transfer ettiğimiz Ergec ve Tadic de takibimizdeydi. Bizim için ülkelerinden çok takıma katkıda bulunmaları önemli. Yararlı olacaklarına inanıyorum." - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Fikret Yılmaz İlhan Eker Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title