Haberler

Balıkesirspor'da Nizamettin'le Tadic İdmana Çıktı

Yeni sezon çalışmalarına başlayan PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Balıkesirspor'da sürpriz gelişmeler yaşandı.

Yeni sezon çalışmalarına başlayan PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Balıkesirspor'da sürpriz gelişmeler yaşandı.

Kırmızı beyazlı takımda yol ayrımına gelen Genero Zeefuik ve İlhan Eker'le birlikte Cüneyt Köz, ilk idmanda yer almazken yeni transfer Nizamettin Çalışkan ve geçen yıl süresiz kadro dışı bırakılan Tadic ise takımla çalıştı. En son Gençlerbirliği'nde oynayan ve geçen sezon kulüpsüz kalan orta saha oyuncusu Nizamettin ile sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

Teknik direktör Reha Erginer, transfer çalışmalarının sürdüğünü, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Takımına yaptırdığı antrenman önce açıklamalarda bulunan Reha Erginer, şöyle konuştu:

"Bizim için yorucu bir sezon olacak. Ancak çok çalışarak tüm engellerin üstesinden geleceğiz. Çok iyi bir kamp süreci geçireceğiz. Taraftarlarımız bizden desteklerini esirgemesin. Amacımız 2017-2018 sezonunda Süper Lig'de mücadele etmek."

İLK ÇALIŞMAYA KİMLER KATILDI

Altıntaşlar Oteli'nde toplanan kırmızı beyazlı takım, sahası bakımda olduğunu için ilk antrenmanını İsmail Akçay Alletizm Pisti'nde yaptı. Balıkesirspor'un sezonun ilk çalışmasına şu oyuncular katıldı:

"Andrija Vukovic, Tomislav Glumac, Josip Tadic, Bülent Cevahir, Okan Alkan, Muhammed Ali Doğan, Eray Ataseven, Dilaver Güçlü, Hüseyin Tok, Mehmet Boztepe, Christian Bekamenga, Abdulkadir Özgen, İshak Çakmak, Atilla Özmen, Doğa İşeri, Nizamettin Çalışkan, Uğur Aygören, Sinan Karadağ, Furkan Çil, Enes Çetin, Emre Akkaş, Oğuzhan Çapar, Çağatay Vatan, Asil Kaan Eryılmaz, Muhammet Aran" - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nizamettin Çalışkan Balıkesirspor Cüneyt Köz İlhan Eker Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title