Haberler

Balıkesirspor'da Moraller Yerinde

Ptt 1'inci Lig'de ilk 6 yarışındaki en önemli rakiplerinden Samsunspor'u Zeefuik'in tek golüyle yenerek 2 haftalık aradan sonra yeniden play off hattına yerleşti.

Ptt 1'inci Lig'de ilk 6 yarışındaki en önemli rakiplerinden Samsunspor'u Zeefuik'in tek golüyle yenerek 2 haftalık aradan sonra yeniden play off hattına yerleşti. Normal sezonun son iki haftasına girerken Süper Lig yolunda umut tazeleyen kırmızı beyazlılar hedefi play off finali olarak belirledi. Samsunspor randevusuna kadar oynadığı 3 maçta 1 puanla yetinen, geçen hafta Karşıyaka deplasmanı sonrası Kerim, Tadic ve Yiğit'i kadro dışı kalmasına yol açan kavgayla sarsılan Balıkesirspor'da 3 puan ilaç gibi geldi.

Puan kayıpları sonrası taraftardan tepki almasına rağmen yönetimin desteğiyle göreve devam eden teknik direktör Reha Erginer Samsunspor galibiyeti ile güven tazelerken, "İki takım için de final sayılabilecek bir karşılaşmaydı. Üst üste oynadığımız iki maçı da kaybetmiştik. Karşıyaka randevusunda da bize yakışmayacak futbol oynamıştık. Normalde erken koparabileceğimiz maç bu yüzden biraz stresli geçti. Sonuçta takımım kötü gidişe tepki verdi. Artık ilk 6'dan kopmayıp play off'ta final kovalayacağız" dedi.

ZEEFUİK'İN DÖNÜŞÜ

Balıkesirspor'da sezonun ikinci yarısındaki performansıyla yedek kulübesini mesken tutan Genero Zeefuik, Samsunspor maçıyla geri dönüş yaptı. İlk yarıda 8 gol atan, ikinci yarıda ise yalnızca 25'inci haftada penaltıdan Denizlispor ağlarını sarsan Hollandalı futbolcu, 7 haftalık suskunluğunu Samsunspor karşısında bozdu. Balıkesirspor'a 3 puan kazandıran Zeefuik, "Son 2 haftada takımın en önemli kozu benim" mesajı verdi.

Öte yandan Karşıyaka yenilgisinin ardından 20'şer bin TL ceza kesilen Balıkesirsporlu futbolcular, Samsunspor galibiyetiyle 10'ar bin TL prim almaya hak kazandı. Yönetiminin play off'a kalınması halinde yeni prim sistemini belirleyeceği öğrenildi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Samsunspor Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title