Haberler

Balıkesirspor'da Gözler Mahkemede

Süper Lig'de kurtuluş umutlarını iyice azaltan Balıkesirspor'da Tuna Aktürk'ün yeniden başkan seçildiği son kongrenin iptali için açılan davada sona yaklaşıldığı bildirildi.

Kulübün geleceğini yakından ilgilendiren davaya Balıkesir 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam edilirken duruşma mahkeme heyetinin bilirkişi raporuyla ilgili son incelemeyi yapıp, karara varması için 16 Nisan Perşembe gününe ertelendi. Haftaya yapılacak duruşmada kongre ile ilgili kararın çıkmasının beklendiği belirtildi.

Mahkemenin kongreyi iptal etmesi halinde, kararın kesinleşmesi için Yargıtay'ın onayı gerektiği, bu süre içinde yönetimin görev başında olacağı bildirildi. Davacı vekillerinin isteği doğrultusunda mahkemenin kongreyi iptal edip, kayyum ataması halinde ise kayyum heyeti kulübü bir ay içinde kongreye götürecek. Bilirkişi raporunda kongreye oy kullanma hakkı olan üyelerden başka kimselerin de katıldığı, bu nedenle kongrede dernek iradesinin oluşmadığı vurgulandı.

KONGREDE NE OLMUŞTU

Balıkesirspor'un 15 Mayıs'ta yapılan olağan kongresinde Tuna Aktürk ile Feyyaz Çiftçi'nin listelerinin yarışırken, Çiftçi ve ekibi seçimlere geçilmeden önce genel kurulda usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle salonu terketti. Kalan üyelerin oylarıyla Tuna Aktürk ve ekibi yeniden seçildi. Ardından Çiftçi'nin ekibinde yer alan avukat Ömer Marmaralı, kongrenin iptali ve kulübe kayyum atanması için dava açtı. Marmaralı dilekçesinde, genel kurulda çağrı usulüne uyulmadığını, üyelere usulüne uygun kimlik tespiti yapılmadığını, tüzük gereğince 31 Aralık 2013 tarihine kadar derneğe üye olanların genel kurula giriş ve oy hakkı varken, bu tarihten sonra üye olanlara oy kullandırıldığını iddia etti. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Tuna Aktürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title