Haberler

Balıkesirspor'da Duygusal Veda

Güncelleme:

Balıkesirspor'un kendi evinde Sivasspor'a 3-1 yenildiği maçın ardından istifa eden teknik direktör İsmail Ertekin'in vedasında duygulu anlar yaşandı. Kulüp tesislerindeki vedada konuşan tecrübeli teknik adam, Futbolda her zaman iki kere iki dört etmiyor diyerek Ortada bir başarısızlık var. Başarının olmadığı yerde birilerinin gitmesi gerekiyor. Burada fedakarlığı biz yaptık. Tek dileğim bu takımın ligde kalması. Eğer bunu başarırsa, son maça gelip bu sevince ortak olmak isterim şeklinde konuştu.

Yaşanan onca başarıdan sonra bu şekilde ayrılmanın üzüntü verici olduğunu sözlerine ekleyen Ertekin şöyle devam etti Bir bebeği alıp delikanlı çağına getirdikten sonra bırakıp gitmek çok zor. Bu nedenle üzgünüm. Bir şehirde eğer sinerji yaratılmıyorsa böyle küçük hatalar pahalıya mal oluyor. Çok basit hatalar yüzünden maçlar kaybettik. Bunu şehirde yeterli sinerji olmamasından kaynaklanan bir olay diye değerlendiriyorum. Ayrılırken de 'Kurtuluyorum' anlamında gitmiyorum, üzülerek gidiyorum.

Başkan Tuna Aktürk ise 12 Aralık 2012'den beri birlikte çalıştıkları İsmail Ertekin'le 2 şampiyonluk yaşadıklarını ve takımın yıllar sonra Süper Lig'e döndüğünü hatırlatırken, Bu yıl işler umduğumuz gibi gitmedi. Hocamız da önümüzü açmak için istifa etti. Kendisine teşekkür ediyoruz dedi. Aktürk, bir basın mensubunun, Daha önce 'Beraber geldik, beraber gideriz' demiştiniz. Şimdi faturayı teknik ekibe kesmiş olmuyor musunuz şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi Faturayı biz kesmedik. Dün akşam da kendisine güvendiğimizi söyledik ama hocamız artık faydalı olamayacağını söyleyerek ayrılmak istedi.

Başkan Aktürk, toplantı bitiminde Ertekin'e bugüne kadar verdiği hizmetler için teşekkür edip, çiçek sundu. Bir kez daha duygulanan Ertekin, Türkiye'de olmayan bazı şeyleri yaşıyoruz. Son dönemde ayrılıklar hep kavga gürültü ile oluyor. Biz ise dost olarak ayrılıyoruz. Bundan sonrada Balıkesirspor için yapılabilecek ne varsa biz elimizden geleni yapmaya hazırız dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Ertekin Balıkesirspor Tuna Aktürk Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title