Haberler

Balıkesirspor'da Altınordu Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

PTT 1. Lig'de top koşturan Balıkesirspor, 23 Kasım'da sahasında Altınordu ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, 23 Kasım'da sahasında Altınordu ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Stadı'nda yapılan antrenmanda, teknik direktör Fikret Yılmaz'ın oyuncularla kısa süren toplantısının ardından ısınma hareketlerine geçildi. Daha sonra kırmızı-beyazlı oyuncular, 21 yaş altı takımıyla hazırlık maçı yaptı.

Maçı izleyen Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula ve yönetim kurulu ile 10Riders Motosiklet Kulübü üyeleri, müsabaka sonrası takıma başarılar dileyerek baklava ikram etti.

Kula, maç sonrası yaptığı konuşmada, kulüp başkanlığına yeni seçilen Feyyaz Çiftçi ve ekibine başarılar diledi.

Balıkesirli iş adamları olarak her zaman takımın yanında olacaklarını belirten Kula, "Ben de iki dönem Balıkesirspor'da idarecilik yaptım. Bu şehir, zevkli ve tatlı günleri yaşamaya alışmıştı ama geçen sezon acı günler de yaşadık. Şu an kadro olarak, elinizdeki imkanlar olarak Balıkesirspor'un daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Fikret Yılmaz Balıkesirspor Altınordu Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title