Haberler

Balıkesirspor'da 391 Üye Oy Kullanacak

Balıkesirspor'un 4 Kasım'da yapılacak olağanüstü kongresinde 391 üyenin oy kullanacağı açıklandı.

Balıkesirspor'un 4 Kasım'da yapılacak olağanüstü kongresinde 391 üyenin oy kullanacağı açıklandı.

Genel kurulda oy kullanma hakkı bulunan üyelerin isim listesi kulüp binasında 5 gün süreyle askıya çıkarıldı. Yönetim listeyi, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla kamuoyuna da duyurdu.

İTİRAZIN HAKLILIĞI KABUL EDİLDİ

15 Mayıs 2014'teki olaylı kongrenin Balıkesir 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından iptal edilmesinde, yönetimin 14 Şubat 2014'de Valiliğe yaptığı kongre başvurusunda üye sayısını 391 olarak bildirmesine rağmen genel kurulda imzaya açılan hazirun cetvelinde 509 üyenin yer alması etkili olmuştu. Balıkesirspor yönetimi, yeni liste ile bu yöndeki itirazların haklılığını kabul etmiş oldu.

SAĞAY ADAY OLAMAYACAK

Öte yandan yönetimin kongre kararı almasının ardından ismi başkan adayları arasında geçen Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sagay'ın tüzük gereği aday olamayacağı ortaya çıktı. Kulüp tüzüğünün 16. maddesine göre, genel kurul üyesi olamayanlar başkanlığa, yönetim kurulu üyeleğine, denetim ya da disiplin kuruluna adaylığını koyamıyor. Sagay'ın genel kurul üyeliğinin bulunmadığını hatırlatıldı, bu koşullarda adaylığının söz konusu olamayacağı belirtildi.

Bu arada son kongrede Feyyaz Çiftçi'nin listesinde yer alan ve dava sürecinde ismi ön plana çıkan Avukat Ömer Marmaralı'nın yanı sıra pek çok ismin de üye olmadıkları için yönetime giremeyeceği kaydedildi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title