Haberler

Balıkesirspor Arayışta

Ptt 1'inci Ligi'nde sezonun ilk iki maçında 2 puanla yetinen Balıkesirspor'da yönetimin transfer ve sponsor arayışı da sürüyor.

Ptt 1'inci Ligi'nde sezonun ilk iki maçında 2 puanla yetinen Balıkesirspor'da yönetimin transfer ve sponsor arayışı da sürüyor.

Daha önce prensipte anlaştıkları eski futbolcuları Lalawele'den vazgeçtiklerini söyleyen Başkan Tuna Aktürk, "Onun pozisyonunda oynayan 5 futbolcumuz var. Asıl hedefimiz 10 numara tabir edilen ofansif bir orta saha alarak transferi kapatmak" dedi. Aktürk, takımla antrenmanlara çıkan Brezilyalı Rodrigues Soares'le ilgili kararı bu hafta vereceklerini söyledi.

Henüz forma sponsoru bulamadıklarını hatırlatan Başkan Aktürk, "İki firma ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuyu da en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Kulübe destek olan, olmayan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Sezonun ilk iki maçında şanssız olduklarını iddia eden Aktürk, "Alanyaspor karşısında 2 topumuz direkten döndü. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Bu hafta ikide iki yapan Karabükspor'u yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyoruz" dedi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Tuna Aktürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title