Haberler

Balıkesirspor'a Emre Aşık'tan Ziyaret

Güncelleme:

Balıkesirspor'un eski futbolcularından U-19 Milli Takım Antrenörü ve Çocuklar İçin Futbol Projesi Elçisi Emre Aşık, Ali Hikmet Paşa Tesislerini ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Yıldız Holding'in ortaklaşa gerçekleştirdiği, Çocuklar için Futbol Projesi kapsamında Balıkesir'de açılan Ülker Futbol Köyü'nü ziyaret eden Emre Aşık, kamptaki etkinlikten sonra, 1992-93 yıllarında formasını giydiği Balıkesirspor'u ziyaret etmeyi unutmadı.

Kendisi gibi geçmişte kırmızı beyazlı formayı terleten Reşit Koşar'la birlikte Ali Hikmet Paşa Tesisleri'ne giden Emre Aşık'ı Başkan Tuna Aktürk ile Basın Sözcüsü Güneş karşıladı. Aşık ve Koşar, Başkan Aktürk'ten kulüp ve altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Aktürk, ziyarette 2 eski Balıkesirsporlu futbolcuya arkalarında isimlerinin yazılı olduğu Balıkesirspor forması armağan edip sürpriz yaptı. Emre Aşık yapılan jestten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Tuna Aktürk Ali Hikmet Emre Aşık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title