Haberler

    Balıkesirspor'a Antrenman Sahası Verilmediği İddiasına Cevap Geldi

    Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Hocaoğlu: Balıkesirspor'un antrenman sahasının bakımda olması nedeniyle antrenman yapma talebi olmadı.

    Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un antrenman sahasının bakımda olması nedeniyle antrenman yapmak için sözlü veya yazılı kendilerinden saha isteme talebi olmadığını belirterek, "Bu konuda verilen demeç ve iddialar ile yayınlanan haberler, asılsız ve gerçek dışıdır" ifadesini kullandı.

    Hocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, asılsız iddia ve gerçekle ilgisi olmayan haberlerle kamuoyunun yanıltıldığını savundu.

    Balıkesirspor'un şu an konuşlandığı ve çalışma yaptığı alan ile tesislerin Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait olduğunun bilinmesini isteyen Hocaoğlu, şunları kaydetti:

    " Büyükşehir Belediyespor tesisleri de iddia edildiği gibi eski belediye başkanı İsmail Ok zamanında değil 2008'de Sabri Uğur döneminde hizmete alınmıştır. Balıkesirspor'un 27 Ocak 2015'te kulübün resmi internet sayfasından yapılan duyurusundan da anlaşılmaktadır ki, saha, Torku Konyaspor maçından önce değil, Akhisarspor maçı öncesinde 10 günlüğüne bakıma alınmıştır. Antrenman için hangi gerekçelerle Manisa'ya gittikleri de açıkça belirtilmiştir. Söz konusu açıklamada, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetimi olarak bizlerden istenen herhangi bir talebe yer verilmediği de yine resmi internet sitesindeki açıklamadan anlaşılmaktadır."

    Akhisarspor'un Manisa'nın takımı olduğunu ve sahasına gelen misafir takıma, o hafta maçları olmasına rağmen açtığını belirten Hocaoğlu, "Bunun üzerinden 10 gün geçtikten sonra Konyaspor maçı öncesi asılsız ve yalan haberler ile konuyu gündeme getirmek, olası bir mağlubiyetin tepkilerini başka yöne çekmek ve kamuoyunun algısını başka yere yönelterek hedef saptırma girişimi olarak değerlendirilmektedir. Balıkesirspor'un antrenman sahasının bakımda olması nedeniyle antrenman yapmak için sözlü veya yazılı bizden saha isteme talebi olmamıştır. Bu konuda verilen demeç ve iddialar ile yayınlanan haberler, asılsız ve gerçek dışıdır" ifadesini kullandı.

    Hocaoğlu, Balıkesirspor'a her zaman destek olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

    "Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, sezon başından bu yana şahsımı iki kez aradı ve iki sporcum için transfer teklifinde bulundu. Fakat bu sporcular için yetiştirme bedeli veya transfer ücreti veremeyeceklerini belirtip yardımcı olmamı istediler. Biz de bu sporcuların transferlerini bedelsiz olarak gerçekleştirdik. Kendisine, 'Balıkesirspor şehrimizin markası, ona destek ve yardımcı olmak hepimizin görevidir. Başka bir talep veya isteğiniz olursa elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz' dedim. O da gösterilen ilgi ve yardımdan dolayı teşekkür etti."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Yusuf Hocaoğlu Balıkesirspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title