Haberler

Balıkesirspor 4 Oyuncu ile Sözleşme İmzaladı

Basın toplantısından görüntüler- Basın Sözcüsü Cengiz Güneş açıklaması PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, dört oyuncuya imza attırdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Basın toplantısından görüntüler- Basın Sözcüsü Cengiz Güneş açıklaması PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, dört oyuncuya imza attırdı. Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Balıkesirspor'un eski futbolcusu Ganalı santrfor Kwame Amponsah Karikari, Alanyaspor'dan Eren Özen ve Şanlıurfaspor'dan Hüseyin Tok ve Azerbeycan'dan Alfred Sankoh ile sözleşme imzaladı.İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan kulübün Basın Sözcüsü Cengiz Güneş, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Transfer çalışmalarına dört oyuncu ile start verdiklerini belirten Güneş "Öncelikle Alfred Sankoh. Ortasaha oyuncusu ile 2 yıllığına anlaştık. Daha önceki takım kadromuzdan tanıdığınız değerli oyuncumuz Kwame Amponsah Karikari. 1 yıl kiralık olarak forvet mevkiinde oynayacak, İsveç'in Amistad takımından transfer ettik. Hüseyin Tok kardeşim, bir yılı opsiyonlu iki yıllığına Şanlıurfaspor'dan takımımıza geldi. Eren Özen ise bir yıllığına ortasaha mevkiinde Alanyaspor'dan takımımıza geldi. Şuan dört oyuncumuz ile sözleşme yapacağız. Daha sonra devam eden diğer transfer görüşmeleri sonrası yeni oyunculara imza attıracağız" diye konuştu.Güneş yarın ise Adana Demirspor'dan Yiğitcan Erdoğan ve Osmanlıspor'dan Ragıp Başdağ ile sözleşme imzalanacağını söyledi. Açıklamaların ardından oyuncular sözleşmeleri imzalarken, birlikte gazetecilere poz verdiler.

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Cengiz Güneş Eren Özen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title