Haberler

Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Myo'da Görev Değişimi

Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksek Okulu’nda görev değişimi yaşandı.

Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksek Okulu'nda görev değişimi yaşandı. Yedi yılı aşkın süredir müdürlük görevini başarılı bir şekilde yürüten Prof. Dr Turgut Kılıç, müdürlük görevini aynı okulda Öğretim Üyesi olarak görev yapan Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Selami Selvi' ye devretti.

Doç. Dr. Selvi yaptığı açıklamada, kendisini müdürlük görevine layık gördüğü için Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir'e teşekkür etti. Doç. Dr. Selvi, önemli bir sorumluluk aldığını ve bu sorumluluğu inşallah en güzel şekilde yasalar çerçevesinde yürüteceğine inandığını ifade etti. Yüksekokul olarak hedeflerinin, bölgenin ve ülkemizin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamak; düşünen, araştıran, sorgulayan ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek olduğuna değinen Selvi, aynı zamanda akademik ve idari personelle bir bütün içinde olacaklarını ve bu sağlam birliktelik ile istenen hedeflere adım adım ulaşacaklarını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınoluk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title