Haberler

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kırcı Açıklaması

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı, "Son 15 yılda 2,8 milyar liralık yatırım yapan Orman ve Su işleri Bakanlığı, Balıkesir'e en çok yatırım yapan bakanlık oldu.

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı, "Son 15 yılda 2,8 milyar liralık yatırım yapan Orman ve Su işleri Bakanlığı, Balıkesir'e en çok yatırım yapan bakanlık oldu." dedi.

Toplu Taşıma Merkezi'nde (TTM) Mobil Tanıtım Aracı önüne gelen Kırcı, Balıkesir'e en çok yatırım yapan bakanlığın kendilerinin olduğunu söyledi.

TTM'de tanıtım tırının iki gün boyunca orman, su ve hava konularında bilgilendirme yapacağını ifade eden Kırcı, şunları kaydetti:

"Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın Tanıtım tırının Balıkesir'deki etkinlikleri bugün ve yarın devam edecek. Etkinliğimizde öğrencilere tiyatro gösterimi, fidan dağıtım töreni yapılacak. İki gün boyunca yetişebildiğimiz öğrencilerimize tiyatro gösterileri ile suyun bilinçli kullanılması, hava, su ve ormanların korunması, orman yangınları konusunda daha hassas ve daha dikkatli olunması konusunda gençlerimize, çocuklarımıza, halkımıza bilinçlendirme faaliyeti yapacağız. Son 15 yılda 2,8 milyar liralık yatırım yapan Orman ve Su işleri Bakanlığı, Balıkesir'e en çok yatırım yapan bakanlık oldu."

Balıkesir'e yatırımların da devam edeceğini aktaran Kırcı, yatırımların devam edeceğini belirtti.

Kırcı, "Bakanımız son olarak ilimize geldiğinde 43 müjdeyle gelmişti. Bu müjdelerin birçoğu hayata geçirilmiş durumda, açılışları bekleniyor. Yine meteorolojinin bu yıl içinde tamamladığı 5 otomatik gözlem istasyonu hayata geçirildi. Bunun yanında koruma alanları, milli parklar, tabiat parkları, sulak alanlar noktasında da çalışmalar hızla yürütülüyor." diye konuştu.

Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürü Erol Şenöz ise etkinlikle suya, ormana sahip çıkan, havasını kirletmeyen, koruma alanlarını koruyan kişilerin yetişeceğini belirtti.

Daha sonra Kırcı, Şenöz, Meteoroloji İl Müdürü Erhan Güven ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Mumcuoğlu vatandaşlara fidan dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title