Haberler

Balıkesir - Kayıp Uzman Çavuşun Eşi Bakan Ala'dan Açıklama İstedi

Kayıp uzman çavuşun eşi Bakan Ala'dan açıklama istediŞırnak'ta açık öğretim sınavı için kent merkezine gittikten sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan 2 uzman çavuşun ailelerinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Kayıp uzman çavuşun eşi Bakan Ala'dan açıklama istedi

Şırnak'ta açık öğretim sınavı için kent merkezine gittikten sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan 2 uzman çavuşun ailelerinin endişeli bekleyişi sürüyor. Kayıp uzman çavuşlardan Sedat Vardar'ın Balıkesir Ayvalık'ta oturan eşi 36 yaşındaki Aygül Vardar unutulduklarını öne sürerek, İçişleri Bakanı Efgan Ala'dan eşinin akıbeti hakkında açıklama yapmasını istedi.

Şırnak'ın merkeze bağlı Yeniaslanbaşar Köyü Jandarma Karakolu'nda görevli iki uzman çavuş, 4 ay önce Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına girmek için kent merkezine gitti. Akşam saatlerinde birliklerine dönmeyen Uzman Çavuş Sedat Vardar ile diğer uzman çavuştan bir daha haber alınamadı. Kaçırıldığı sanılan askerlerin ailelerinin ise endişeli bekleyişi sürüyor.

"SEDAT'IMIN UNUTULMASINI İSTEMİYORUM"

Kayıp uzman çavuşlardan 36 yaşındaki Sedat Vardar'ın Balıkesir Ayvalık'ta oturan eşi Aygül Vardar, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya seslendi. En küçüğü 6 aylık ve en büyüğü 17 yaşında 4 çocuk annesi Aygül Vardar şöyle dedi:

"İlk zamanlar Ankara'dan çok arayanımız vardı. Artık sadece kapımızı kaymakam, belediye başkanı ve jandarma komutanının eşleri çalıyor. Biz, özellikle İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan eşimin durumuyla ilgili aydınlatıcı bilgi istiyoruz. Evimiz kira ve kredi borçlarımız var. Dört çocuğumla birlikte yaşamaya çalışıyoruz. Ekonomik sıkıntılar değil de, içimizi en çok özlem ve belirsizlik yakıyor. Benim eşim tatile çıkmadı. Görevi esnasında kayboldu, Sedat'ımın unutulmasını istemiyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Efkan Ala Ayvalık Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title