Haberler

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Demokrasi Nöbetine Devam Ediyor

Güncelleme:

Balıkesir Devlet Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörlükleri Milli İrade Meydanında organ bağış standı açarak Organ ve doku bağışı konusunda farkındalık oluşturmak ve toplumsal bilincin yerleşmesine katkıda bulunmak amacıyla demokrasi nöbetine devam ediyor.

İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Servet KOCAÖZ yaptığı açıklamada, "Organ bekleyen hastaların sayısının her geçen gün arttığı ülkemizde, beyin ölümü gerçekleşen kişilerden organ naklinin arttırılması için toplumun bilinçlenmesini sağlamak, bu konuda çalışmalar yapmak zorunlu hale gelmiştir. Organ nakli konusunda en büyük gelişme organ bağışı konusunda duyarlı vatandaşlarımızın katkısı ile olabilir. Duyarlı her vatandaşımızın hayatta iken yapacakları organ bağışı, yaşamları sona erdikten sonra doku ve organlarının başka hastaların tedavisi için kullanılmasına izin vermesi anlamına gelmektedir. Bunun için duyarlı vatandaşlarımızı Milli İrade Meydanında, demokrasi nöbetinde organ bağışı yapmaya davet ediyorum" dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title