Haberler

Balıkesir'e Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) arasında, Balıkesir'e yapılması planlanan Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi protokolü imzalandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) arasında, Balıkesir'e yapılması planlanan Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi protokolü imzalandı.

GMKA'da düzenlenen törene Çanakkale Valisi ve GMKA Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çınar, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur katıldı.

Törende proje hakkında bilgi veren GMKA Genel Sekreteri Esra Kocabaş, Balıkesir'e çok önemli bir projenin, eserin kazandırılmış olacağını ve GMKA olarak ilk defa bir projeye güdümlü desteğin verileceğini vurguladı.

11 bin 442 metrekarelik alana sahip olan kongre merkezi hakkında açıklamalarda bulunan Uğur ise, "Büyükşehir Belediyesi olarak Güney Marmara Kalkınma Ajansı ile Balıkesir'in ilk güdümlü proje desteğini aldık. Protokolünü imzaladığımız Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi ile Çay Deresi Islahı, Çocuk Köyü ve Rekreasyon alanlarının içerisinde ayrı bir proje. Bu bölgeyi bir ticaret merkezine döndürmek istiyoruz. Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası da bu proje ortaklarından. Ben, Sayın Valilerimize destekleri için teşekkür ediyorum. Arzu ediyoruz ki bu projeler bir an evvel gerçekleşsin ve Balıkesirli hemşehrilerimizin hizmetine sunulsun" dedi.

Konuşmaların ardından, Çınar, Uğur ve Yaman protokolü imzaladı.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Edip Uğur Ahmet Çınar Balıkesir Marmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title