Haberler

Balıkesir'e 1 Altın, 3 Bronz Madalya Kazandırdılar

47. Geleneksel Kepez Yağlı Güreşleri, Çanakkale’nin Kepez beldesi stadında yapıldı.

47. Geleneksel Kepez Yağlı Güreşleri, Çanakkale'nin Kepez beldesi stadında yapıldı. Balıkesirli güreşçiler müsabakalardan 1 altın ve 3 bronz madalya ile döndü.

Kepez güreşlerine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yağlı güreş takımından Ertuğrul Dağdeviren büyük orta boy'da şampiyon oldu. Aynı kategorideki güreşçilerden Gökhan Öz ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Küçük orta büyük boy'da başarılı güreşler çıkaran Alican Kaplan da üçüncülüğü elde etti. Yine Balıkesirli güreşçilerden Emirhan Ergin küçük orta küçük boy ise üçüncü oldu. Kepez güreşlerinde yapılan ağalık arttırmasını Yahsen Korkmaz kazanırken, Korkmaz üst üste 3 kez Kepez Güreşleri ağası olması nedeni ile altın kemer taktı. Baş pehlivanlık güreşleri finali İsmail Balaban ve Ekrem Yavuz arasında oldu. Normal süresi berabere biten ve puanlı güreşe geçilen karşılaşmada baş pehlivanlık final müsabakasını İsmail Balaban kazandı. Balaban başpehlivanlık kupasını bir kez daha kaldırdı.

Çeşitli kategorilerde müsabakaların yapıldığı yağlı pehlivan güreşlerinde, 25 başpehlivan olmak üzere ikiyüzün üstünde güreşçi kol bağladı. Güreşlerde, pehlivanlar izleyicilere heyecanı yüksek karşılaşmalar izlettirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title