Haberler

Balıkesir'den Kısa Kısa

Manyas Ziraat Odasının olağan kongresi Belediye Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı.

Manyas Ziraat Odasının olağan kongresi Belediye Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı.

Gönen Ziraat Odası Başkanı Necati Özkurt'un divan başkanlığında yapılan kongreye, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın, Bandırma Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, Kepsut Ziraat Odası Başkanı Celali Koç ile siyasi partilerin ilçe başkanları ile sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.

Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, ilçede 307 bin dekar tarım arazisi bulunduğunu ve bunların 116 bin dekarının kayıt dışı olarak göründüğünü belirterek, "Sizden aldığımız üye aidatları ile kendi binamız olsun istedik ve bir hizmet binası yaptırıyoruz. İnşallah kısa bir zaman sonra kendi binamızda sizlere hizmet vereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimlerde Danç, 6. kez başkanlığa seçildi.

-Marmarabirlik Erdek'te toplandı

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, haftalık yönetim kurulu toplantısını Erdek'de yaptı.

Birliğin geldiği noktayı ve hedeflerini anlatan Asa, Marmarabirlik'in özellikle kendi yönetim dönemi olan 2010'dan sonra büyük bir atılım içine girdiğini, hedef yükselttiğini ve başarılarını katladığını söyledi.

Yakalanan başarının arkasında sağlanan huzur ve istikrarın yattığını dile getiren Asa, "Marmarabirlik'in uzun yıllar sonra yakaladığı bu huzur ve istikrarı kooperatiflere de yansımıştır. Kooperatiflerin olağan seçimlerinde  mevcut başkanlarının üretici ortakların oylarıyla yeniden göreve getirilmesi güvenin göstergesidir. Bizim için 8 kooperatifin hepsi aynı değerdedir. Hepsinin arkasındaki üretici ortağımız aynı önemdedir. Biri diğerinden üstün değildir" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Tancan Barçın Balıkesir Manyas Gönen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title