Haberler

Balıkesir'den Kısa Kısa

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 19 Ocak 2014'te yapılacak.

2002 yılından bu yana başkanlık görevinde bulunan Fatih Payal, genel kurulda, yeniden aday olacağını söyledi.

Devletin, deniz ve hava yolları ulaşımı için uyguladığı akaryakıt ücreti indirimini karayolları için de uygulayarak, haksız rekabeti ortadan kaldırması gerektiğine dikkati çeken Payal, "Yıllardır deniz ve hava yolları için uygulanan akaryakıt indiriminden ne yazık ki vatandaş yararlanamıyor. Çünkü akaryakıta yapılan indirimi deniz ve hava yolları şirketleri, vatandaşın bilet ücretlerine yansıtmıyor ve böylece karlarına kar katıyorlar" dedi.

1956 yılında kurulan odalarının halen 300 üyesinin bulunduğunu dile getiren Payal, "Genel kurulumuzu 19 Ocak'ta yapmayı planlıyoruz. Bu tarihte çoğunluk sağlanmazsa 26 Ocak'ta gerçekleştirilecek. 4 yıllık yeni dönem için başkanlığa yine adayım. Üyelerimize yönelik hizmetlerimi sürdürmek istiyorum" diye konuştu.

-Burhaniye'de alt yapı çalışmaları

Burhaniye'nin tatil sitelerinin bulunduğu mevki ile Çoruk köyü ve Bahçeşehir Koleji'ni kapsayan bölgede kanalizasyon hattı yapılması için başlatılan çalışmalarda ihale sürecine gelindi.

21 Ocak 2014'te Burhaniye Belediyesi'nde gerçekleştirilecek "Burhaniye Dalyan Bölgesi Kanalizasyon Hattı" yapım işi ihalesinin ardından kazma vurulacak.

İmko-Haberkent-Orjan sitelerinin daha önce ayrı ayrı olan kanalizasyon hatları, yapılacak bu çalışmayla tek hat üzerinde birleştirilerek düzenli hale getirilecek ve terfi istasyonları aracılığıyla Burhaniye Biyolojik Arıtma Tesisi'ne gönderilecek.

-Burhaniye'ye öğrenci yurdu

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'nın, ilçeye öğrenci yurdu yapılması konusunda, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna yaptığı başvurunun olumlu sonuçlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Burhaniye Belediyesince öğrenci yurdu yapılması için Balıkesir Üniversitesine hibe edilen Orjan bölgesindeki 20 bin metrekarelik arsa üzerine 114 kişilik yurt ile Ören Tepe mevkisinde belediye tarafından yapılan imar planı çalışmaları sonucu tescil edilen 7 bin 416 metrekarelik alanda 202 kişilik öğrenci yurdu ve sosyal tesis binaları ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi, 10 Şubat 2014'te yapılacak." - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Balıkesir Erdek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title