Haberler

Balıkesir'den Haleplilere Çekyat ve Battaniye Yardımı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un açıklamaları Vali Ersin Yazıcı'nın açıklamaları Balıkesir'den Haleplilere çekyat ve battaniye yardımı c Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım tırı, Fen İşleri Daire Başkanlığı bahçesinden düzenlenen...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un açıklamaları

Vali Ersin Yazıcı'nın açıklamaları Balıkesir'den Haleplilere çekyat ve battaniye yardımı

c

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım tırı, Fen İşleri Daire Başkanlığı bahçesinden düzenlenen törenle uğurlandı.

Törene, Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Özen ve Fikrettin Kocaman yanı sıra daire başkanları ile müdürler katıldı.

Uğur, yaptığı konuşmada, "Suriye'de 5-6 yıldır devam eden Esad zulmü, 600 binden fazla insanımıza mal oldu. Ama Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalarla, ateşkes sağlandı. Hükümetimiz her zaman mazlumların yanında. Bizler de Halep için 100 çekyat ile 200 battaniyeyi İnşallah Gaziantep Belediyemize teslim edeceğiz, onlar da İdlib'e gönderecekler. İstiyoruz ki gönderdiğimiz yardımlar hedefine ulaşıp doğru yere gitsin. İnşallah ilk tırımız yola çıkıyor. İhtiyaç olursa da arkasından yine mazlumlara yardım etmeye devam edeceğiz." dedi.

Vali Yazıcı ise "Biz büyük bir milletin çocukları ve torunlarıyız. Bizim atalarımız aman dileyen herkese, ister komşumuz olsun ister daha uzak diyarlarda olsun hep yardım etti ve yardım etmeye devam edeceğiz. Bu millet büyüklüğü ile yüceliğiyle bu yardımları yapmaya devam edecek." diye konuştu.

Daha sonra İl Müftü Vekili Necati Kara'nın duasının ardından yardım tırı dualarla uğurlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Edip Uğur Ersin Yazıcı Balıkesir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title