Haberler

Balıkesir'de Zekai Kafaoğlu Sürprizi

Balıkesir'de 2014 yerel seçimleri öncesi belediye başkanlıkları için aday adayları müracaatlarını yaparken AK Parti'de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Balıkesir'de 2014 yerel seçimleri öncesi belediye başkanlıkları için aday adayları müracaatlarını yaparken AK Parti'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Zekai Kafaoğlu Altıeylül İlçesinden Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayacak. Karesi ilçesinden aday adaylığı beklenen Kafaoğlu'nun son anda gerçekleşen karar değişikliği, "ters köşe" olarak değerlendirildi.

Dt. Zekai Kafaoğlu, 1986-1987 yılları arasında Balıkesir Asker Hastanesi'nde (askerlik hizmetini diş hekimi olarak burada yerine getirdi), 1987-1995 yılları arasında da Balıkesir SSK Hastanesi'nde diş hekimi olarak çalıştı. 2003-2006 yılları arasında ise aAK Parti Balıkesir İl Başkanlığı yapan Zekai Kafaoğlu, Balıkesir diş Hastanesinin kurucu başhekimi oldu. Dt. Kafaoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlanan Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Başhekim olarak görevine devam ederken, yerel seçimlerde Altıeylül İlçesi Belediye Başkan Aday Adaylığı için bugün görevinden istifa etti. İHA muhabirine konuşan Dt. Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olacağını, yarın saat 14.00'de AK Parti Altıeylül İlçe Başkanlığına resmi müracaatını yapacağını söyledi. Kafaoğlu, "karesi ilçesinden aday adayı olmanız bekleniyordu" hatırlatmasına ise, "Öyle olmayacak, nasipse Altıeylül İlçesi için aday adaylığı başvurumu yapacağım" dedi.

Evli ve 3 çocuk babası oblan Zekai Kafaoğlu'nun Belediye Başkan Aday Adaylığı sevenlerini ve partilileri mutlu etti. Zekai Kafaoğlu'nun Altıeylül'den aday adaylığı siyasette rekabeti de beraberinde getirecek. Aynı ilçeden AK Parti teşkilatında tanınan ve yerel yönetimlerde görev almış bazı isimler de daha önce aday adaylıklarını açıklayıp müracaatlarını yapmıştı. Teşkilatın güçlü isimlerinden olan ve kamuoyunun da sevdiği bir isim olan Zekai Kafaoğlu'nun Altıeyül Belediye Başkan Aday Adaylığı son dakika sürprizi olarak değerlendiriliyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Balıkesir Altıeylül Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title